Așteptarea a luat sfârșit! “O dragoste”, noul serial care va cuceri publicul din România, are premiera astăzi, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(4)

Serialul turcesc “O dragoste”, o poveste captivantă despre puterea iubirii, are premiera astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Producția aduce în fața privitorilor o poveste captivantă a două familii, care duc stiluri de viață diferite, în care dragostea, tradiționalismul dar și valorile culturale ale societății moderne se împletesc într-o manieră copleșitoare. “O dragoste” spune povestea captivantă a idealistei Doga (Sila Turkoglu), o tânără care se îndrăgostește de un bărbat fermecător, Fatih (Dogukan Gungor), care provine dintr-o familie tradiționalistă. Iubirea lor va fi în centrul unui iureș de evenimente dramatice.

Citește și: Cine este și câți ani are Sibel Taşçıoğlu, care va da viață personajului Pembe Unal în serialul „O dragoste”

În această seară, în episodul de debut al serialului ”O dragoste”

Doga și Fatih se îndrăgostesc, iar iubirea lor este pusă la grea încercare. Doga este proaspăt admisă la facultate, prinsă în mrejele iubirii pentru un tânăr care provine dintr-o familie conservatoare.

Totul pare să ducă spre o viață frumoasă și lină împreună, dar o sarcină nedorită le dă peste cap planurile.

Kivilcim Arslan (interpretată de actrița Evrim Alasya), mama frumoasei Doga, este o femeie divorțată, modernă, foarte atrăgătoare, având convingeri puternice în ceea ce privește independența femeii în societate. Kivilcim este profesoară și directoare a celui mai prestigious liceu din Istanbul și își crește singură cele două fiice, pe Doga, fiica cea mare și Cimen, care este elevă la liceu.

Femeia primește cu stupoare vestea că Doga este însărcinată și consideră că sarcina fiicei sale îi va ruina viitorul tinerei, motiv pentru care decide să rezolve această situație.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Evenimentele vor capăta un nou sens atunci că Doga decide să păstreze sarcina și se căsătorește cu Fatih, în pofida dorinței mamei sale. Kivilcim, fiind o femeie modernă, se trezește legată de familia conservatoare a lui Fatih, iar cei doi tineri, Doga și Fatih, vor intra într-o luptă dificilă, pentru ca dragostea lor să triumfe, în pofida prejudecăților ce îi despart. Atunci când în viața lui Kivilcim își va face loc dragostea, întruchipată de chipeșul Omer Unal (interpretat de Baris Kilic), fascinanta femeie va pași, fără voia sa, într-o lume care i se va arată a

fi altfel decât și-a imaginat.

Citește și: În această seară, premiera serialului “O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Nu ratați, începând de astăzi, de la ora 20:00, o nouă poveste extraordinară despre puterea iubirii și lupta între generații – “O dragoste”, la Kanal D. Tot începând de astăzi, serialul “Poveste din Anatolia” poate fi urmărit pe Kanal D2, de luni până miercuri, de la ora 16:30.