Asteptau cu nerabdare nasterea primului baiat din familie, dar, in locul unui bebelus cu pielea fina, a aparut unul cu chipul unui batran de 80 de ani! Atentie, imaginile astea sunt greu de privit 

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:46

Baiatul s-a nascut cu o boala rara din cauza careia arata ca un batran de 80 de ani.

Bebelusul s-a nascut in districtul Magura din Bangladesh. Doctorii care l-au vazut dupa nastere au fost socati de aspectul sau si spun ca sufera de o boala rara, numita progeria. El s-a nascut cu riduri pe fata, are un corp diform si orbitele ochilor mai mari decat globul ocular.

"Bebelusul nu arata deloc ca un nou-nascut. Exista semne evidente de imbatranire, cum ar fi ridurile excesive si pielea sbarcita",

a declarat doctorul care il are in ingrijire.

In mod ciudat, parintii considera boala un semn de binecuvantare si considera ca bebelusul este un miracol. "Putem doar sa ii multumim lui Dumnezeu. Nu avem de ce sa fim tristi pentru aspectul fiului meu. Il vom accepta asa cum e. Suntem fericiti sa avem un bebelus baiat in casa", a declarat tatal.

Sute de oameni s-au ingramadit sa vada "miracolul".

Rude, vecini sau chiar straini din satele invecinate au venit sa il viziteze. "Suntem fericiti sa ii primim pe toti", a spus tatal.

Progeria e o boala genetica rara din cauza careia corpul copiilor imbatraneste accelerat. Majoritatea bolnavilor nu traiesc peste varsta de 13 ani. Boala apare la doar o nastere din 4 milioane, la nivel mondial.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.