Astrele iti dezvaluie cum il faci sa te ceara in casatorie! Uite ce sfaturi au pentru tine

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:43

Daca visezi la ziua in care iti va spune ca vrea sa fii sotia lui, insa acea zi nu mai vine, trebuie sa iei masuri. Uite ce trebuie sa faci in functie de zodia lui.

Berbec

Nu poti forta un berbec sa faca nimci din ceea ce nu vrea insa poti sa faci in asa fel incat sa creada ca a fost ideea lui. Faceti impreuna o vizita la magazinele de bijuterii si arata-i ce modele de inele iti plac, fara sa insinuezi ca ar fi cazul sa te ceara!

Taur

Taurii sunt foarte practici si adora siguranta. Pentru a-l face sa paseasca la altar alatuir de tine trebuie sa expui clar care sunt beneficiile unei casatorii.



Gemeni

Este destul de greu sa aduci cu picioarele pe pamant un geaman insa nu este imposibil. Vorbeste-i despre visele pe care le ai pentru voi doi ca si cum ar putea devei realitate. Partenerul tau se va lasa dus de val si va dori sa transforme aceste vise in realitate.

Rac

Un ultimatum poate speria un rac asa ca nu face asa ceva.
Incearca sa fii cat mai romantica cu el si exprima-ti dorinat de a-i fi alaturi toata viata.

Leu

Leii pot astepta foarte mult timp pana cand gasesc momentul potrivit sa isi ceara partenerele in casatorie. Vorbeste cu prietenul lui cel mai bun si spune-i sa te ajute in aceasta privinta.

Fecioara

Fecioarele se pierd in detalii si nu fac marele pas pana cand nu sunt siguri ca totul va iesi perfect.
Spune-i ca daca e sa fie, vrei exact acel model de inel pe care l-ati vazut in revista si ca altceva nu conteaza. Citeste si pentru restul zodiilor pe kfetele.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.