Astrologul Radu Ştefănescu, previziuni complete. 2019 va fi anul lor! Zodiile care vor avea un SUCCES NEBUN începând cu această primăvară

Autor: Bogdan Mihai

Horoscop. Pentru a stabili care zodii sunt mai norocoase în anul 2019 s-a recurs la o analogie sincronică.

S-au luat un număr de personalități, de pe tot globul, de la jumătatea secolul XX, câte 215 pentru fiecare zodie, adică 2.580 de persoane cu o biografie știută și s-a cercetat care a avut noroc, sau nu, în anul 1959.

Cu mare regret am constatat că nu mai am cu cine să vorbesc pe românește despre astronomie, exceptându-l pe domnul Adrian Șonka, demnul urmaș la Observatorul Amiral Urseanu al bunului meu prieten, Harald Alexandrescu, Domnul să-l odihnească aproape de stele.

Pe ”Dimineața Astrologilor” sunt destui astronomi și matematicieni.

Ei fac bani cu astrologia și îi cheltuiesc pe cercetarea fundamentală, în astronomie. Nu toți sunt angajați la observatoare mari, la stat, la NASA sau JAXA. Sunt mulți ”particulari” sau angajați ai unor Universități, fără venituri mari. Fac bani astrologind pe la televiziuni și în ziare.

Așa că le-am pus la dispoziție ”Horoscopul anului 2019 – în Anul Porcului, nu fiți porci!”, o lucrare de 97 de pagini.

L-au tradus cu Google, l-au adaptat și apoi mi-au mulțumit mult de tot. Brazilianul a fost cel mai entuziast, zicea tot timpul ”solid gold, solid gold” referindu-se la horoscopul meu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

I-am scutit pe prietenii mei de pe ”Dimineața Astrologilor” de multe calcule și interpretări, pentru că din luna aprilie tot calculez, rulez programe și consult efemeridele pentru întocmirea horoscopului pe anul 2019.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.