Astromonden: are vreo sansa relatia dintre Oana Zavoranu si proaspatul ei logodnic, Razvan Dumitrescu? Vezi ce spun astrele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 07:00

Oana Zavoranu, zodia gemeni s-a logodit recent cu iubitul ei, Razvan Dumitrescu, un leu tanar.

Fiind nascut pe o axa de taur cu scorpion, doua zodii puternice, Razvan este atras de femei puternice.

 

Oana are cifra de destin 6, iar Razvan are cifra de destin 3. Drept urmare, el se afla pe undeva pe la jumatatea Oanei ca putere.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Totusi

are timp sa recupereze. Are nevoie de un mentor, iar Oana poate fi modelul lui. Mariana Cojocaru a remarcat ca Oana Zavoranu a avut in preajma ei, in ultima perioada, doar nativi din zodia Pesti. 

 

Acest lucru o aseamana unei sirene, care are o capacitate incredibila de a se face remarcata si iubita. In concluzie, cei doi au sanse foarte mari ca relatia lor sa fie una fericita si de lunga durata.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.