Asya, dezamăgită de comportamentul lui Aras. Vezi online live episodul 47 al serialului „Infidelul”, subtitrat în limba română VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 13 oct 2023, 04:50

Asya află o informație șocantă despre Aras 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 47 al serialului turcesc „Infidelul” începe la Kanak D vineri, 13 ianuarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Serialul „Infidelul” aduce scene noi și pline de suspans în episodul cu numărul 47. Lucrurile se complică din nou pentru Aras și Asya, iar relația dintre cei doi este în pericol. 

Ce se va întâmpla în episodul 47 al serialului turcesc „Infidelul”?

Aras a trecut prin multe în ultima perioadă, astfel că fiecare zi din viața lui pare să vină la pachet cu o nouă surpriză, plăcută sau mai puțin plăcută.

Pentru prima oară după accidentul suferit, în care și-a pierdut memoria, Aras are ocazia de a-și vedea mama, iar acest gând îl emoționează din cale afară. Asya îi va fi din nou alături, așa cum o face de fiecare dată, urmând ca cei doi să meargă împreună în vizită la mama lui Aras. 

Asya vrea să lase totul în ordine, astfel că o cheamă pe Bahar pentru a sta cu Ali.

Profitând de faptul că va rămâne singur cu Aras, Ali va începe o nouă ceară cu actualul partener de viață al mamei lui. Relația dintre cei doi nu este deloc una bună, ci din contră, Ali încearcă să îi despartă pe Asya și Aras cu orice preț.

Aras va avea o ieșire nervoasă, iar Asya îl va pune la punct, explicându-i că nu există niciun motiv care să îl determine să reacționeze astfel.

Aras își va întâlni mama și nu va știi deloc cum să reacționeze. În timpul întâlnirii, Volkan va da buzna în casa în care se va afla Aras și îl va pune la punct pe acesta. Bărbatul este acuzat că l-a lovit pe Ali, lucru care, în realitate, nu este adevărat. Băiatul a inventat această poveste știind că faptele lui Aras o vor afecta puternic pe Asya.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă îl va crede Asya în stare pe Aras să îl lovească pe Ali, ce măsuri va lua împotriva lui, dar și cum va reacționa Volkan poți vedea în episodul 47 al serialului turcesc „Infidelul”.

Citește și: Derin din serialul Infidelul, aniversare cu peripeții, chiar la începutul Noului An! Celebra actriță Melis Sezen și-a sărbătorit ziua de naștere pe 2 ianuarie și a fost copleșită de multe daruri și urări!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul turcesc „Infidelul” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și se bucură de toată aprecierea telespectatorilor. Aceștia sunt curioși să afle ce se va întâmpla, în cele din urmă, cu Asya, femeia care a fost înșelată și părăsită de soțul ei, dar care a reușit să se ridice și să meargă mai departe. „Infidelul” este o poveste despre iubire, trădare și familie, iar din distribuția serialului fac parte actori de top din cinematografia turcă.

Serialul „Infidelul” este difuzat la Kanal D în serile de vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, însă episoadele pot fi urmărite și online. Pentru a le vedea de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie accesat https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Volkan din producția Infidelul, în ipostaze tandre alături de noua lui parteneră de platou! Iată cum a fost surprins Caner Cindoruk, în prezența superbei actrițe, într-un cadru romantic!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.