Asya din serialul Infidelul, singurele ipostaze în care a fost surprinsă alături de cel mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum au fost fotografiați Cansu Dere și Engin Akyürek, în urmă cu câțiva ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 oct 2022, 17:50
Cansu Dere si Engin Akyürek Foto(6)

Cansu Dere si Engin Akyürek, un cuplu reusit

Sursa: bolgegundem.com

Celebra actriță Cansu Dere și carismaticul Engin Akyürek trăiesc de cativa ani o poveste discretă de dragoste.

Cu o carieră de două decenii în domeniul actoriei, Cansu Dere face parte din categoria celor mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are 41 de ani și a ajuns pe culmile succesului, Cansu continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale în seriale și filme de excepție. Cel mai recent rol jucat de îndrăgita actriță a fost cel principal din serialul Infidelul, în care a dovedit un talent uluitor și o pasiune nemărginita pentru profesia ei.

Dincolo de platourile de filmare, Cansu Dere a fost mereu o femei extrem de discretă în privința vieții sale sentimentale. Presă turcă a mai scris de-a lungul anilor despre unele relații ale celebrei actrițe, însă nu au ieșit la iveală niciodată multe detalii. Cu toate acestea se știe faptul că cel mai iubit și important bărbat din viață ei a fost renumitul actor Engin Akyürek.

Asya din serialul Infidelul, singurele ipostaze în care a fost surprinsă de cel mai iubit bărbat din viața ei

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe Cansu Dere din anul 2010, când a jucat în producția turcească de mare succes la acea vreme, Ezel, iar apoi îndrăgită actrița a revenit la Kanal D după câțiva ani, în serialul-fenomen, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii și recent această a reapărut pe micile ecrane în serialul Infidelul, difuzat la Kanal D, de miercuri până vineri, de la ora 20:00.

Citeste si: Cine este și câți ani are Nazan, soția lui Faruk din serialul Infidelul! Iată cum arată talentata actriță Name Önal fără machiaj, când nu se află pe platourile de filmare!

Cansu Dere s-a născut în anul 1980, în Ankara, într-o familie modestă, în sânul căreia a crescut și a primit o educație aleasă. Pentru că părinții săi și-au dorit că fiica lor să devină arheolog, Cansu Dere a decis să urmeze Facultatea de Arheologie, în cadrul Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu brio, însă a realizat că

nu va putea profesa în acest domeniu și atunci a hotărât să revină la prima ei pasiune, actoria. Astfel, Cansu a urmat câteva cursuri de teatru și în paralel a început să lucreze în modeling, devenind rapid un model de succes, datorită siluetei sale de invidiat. Devenind din ce în ce mai renumită, Cansu Dere a primit și primele propuneri de a juca în seriale de televiziune și astfel a pătruns în fascinantă lume a cinematografiei, dovedind un talent deosebit, care a ajutat-o să ajungă rapid pe culmile celebrității.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare, Cansu Dere a fost și este o femeie discretă în ceea ce privește relațiile sale amoroase, preferând să apară în atenția publicului doar cu reușitele sale profesionale.

În anul 2018, presa din Turcia scria despre faptul că celebra actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu șarmantul actor Engin Akyürek.

Însă oricât de mult s-au străduit jurnaliștii turci să îi surprindă împreună în ipostaze tandre și romantice nu au reușit. Singurele imagini în care au fost văzuți împreună au fost cele din anul 2018, când au participat împreună la Festivalul Premiilor Altin Kelebek, când au fost premiați pentru rolurile jucate în acel sezon și s-au aflat pe aceeași scenă.

Citeste si: Asya, eroina serialului Infidelul, declarații năucitoare din culisele vieții personale! Iată ce mărturisiri a făcut celebra actriță Cansu Dere în cadrul unui interviu acordat recent în Turcia!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.