Asya, eroina serialului Infidelul, apariție de senzație alături de unul dintre cei mai titrați actori din Turcia! „Om minunat” Iată cum au fost surprinși ce doi și ce i-a transmis Cansu Dere!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 sep 2022, 13:23
cansu dere Foto(6)

Cansu Dere, o actriță desăvârșită

Sursa: Captură KANAL D

Cansu Dere, care a făcut furori cu rolul Asya în serialul Infidelul, este considerată una dintre cele mai apreciate și premiate actrițe ale momentului în Turcia.

Renumita actriță Cansu Dere încânta publicul din Turcia și de peste hotare de peste două decenii cu rolurile sale magistral interpretate și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de excepție. Cel mai recent rol jucat de talentată actrița Cansu Dere a fost cel în distribuția serialului Infidelul, care i-a adus un succes răsunător în carieră. Aceasta are o relație frumoasă cu majoritatea colegilor ei de breaslă pe care îi consideră și prietenii ei de baza, chiar dacă presă turcă a mai lansat de-a lungul timpului diverse zvonuri despre unele presupuse idile ale acesteia cu anumiți colegi de

platou.

Asya, eroina serialului Infidelul, apariție de senzație alături de unul dintre cei mai titrați actori din Turcia

Publicul din țara noastră a cunoscut-o pe celebra Cansu Dere încă din anul 2010, când a jucat în serialul Ezel, care de altfel a însemnat și primul ei mare succes, iar apoi această a revenit la Kanal D câțiva ani mai târziu, în producția fenomen, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a jucat rolul unei cadâne, iar de curând, actrița poate fi urmărită în serialul Infidelul, în care joacă rolul principal alături de Caner

Cindoruk.

Citeste si: Asya din serialul Infidelul, singurele ipostaze în care a fost surprinsă alături de cel mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum au fost fotografiați Cansu Dere și Engin Akyürek, în urmă cu câțiva ani!

Inițial Cansu Dere a cochetat cu modelingul și a reușit încă de la primele ei apariții pe podium să capteze atenția publicului, devenind un model de succes, treptat aceasta a realizat că nu poate să renunțe la marea ei pasiune pentru actorie și atunci a decis să urmeze și

Facultatea de Teatru, în cadrul Universității din Istanbul, acolo unde absolvise cu ceva timp înainte și Facultatea de Arheologie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp după ce și-a făcut debutul pe platourile de filmare ale serialului Metro Palas, în anul 2004, Cansu Dere a început să fie din ce în ce mai apreciată atât de colegii săi de breaslă, cât de marile case de producție din Turcia. În anul 2018, celebra actrița a jucat în primul ei proiect difuzat pe o platforma online în Turcia, în care l-a avut drept partener de platou pe marele actor Onur Saylak, pe care telespectatorii din România l-au cunoscut în serialul Patria mea ești tu.

La acel moment presă turcă a scris despre apropierea dintre cei doi actori. Însă celebra Cansu Dere a publicat o imagine în care apare alături de Onur Saylak, pe platourile de filmare, în dreptul căreia a scris un mesaj în care a evidențiat faptul că între ei există doar o mare prietenie.

„Om minunat, actor, regizor, prieten... Toate odată!”, a

subliniat Cansu Dere în postarea ei.

Citeste si: Asya din serialul Infidelul, schimbare uluitoare look! Iată cum arată celebra actriță Cansu Dere, la doar câteva luni de la încheierea filmărilor!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.