Asya, eroina serialului Infidelul, declarații năucitoare din culisele vieții personale! Iată ce mărturisiri a făcut celebra actriță Cansu Dere în cadrul unui interviu acordat recent în Turcia!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2022, 15:56
video Foto(4)

Îndrăgita actriță Cansu Dere a făcut recent dezvăluiri uluitoare despre viață personală, în cadrul unui interviu.

Deși are 41 de ani, Cansu Dere, care joacă magistral rolul Asya în producția Infidelul, difuzată la Kanal D de miercuri până vineri, de la ora 20:00, este considerată una dintre cele mai talentate actrițe ale momentului în Turcia, datorită multiplelor sale reușite în domeniul actoriei de-a lungul celor două decenii de carieră strălucită.

Asya, eroina serialului Infidelul, declarații năucitoare din culisele vieții personale

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe Cansu Dere încă din anul 2010, când a jucat în serialul Ezel, iar apoi actrița a revenit la Kanal D câțiva ani mai târziu, în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar recent această a reapărut în producția Infidelul, în care joace rolul principal.

Citeste si: Ali, fiul Asyei și al lui Volkan din serialul Infidelul, se bucură de căldura și iubirea unei familii unite și fericite în viața reală! Iată cine sunt părinții talentatului adolescent Alp Akar!

Deși cochetă încă din adolescență cu actoria, Cansu Dere a decis la vârstă majoratului să se înscrie la Facultatea de Arheologie în cadrul Universității din Istanbul, pentru a le face pe plac părinților săi. Însă treptat a realizat că nu poate să renunțe la pasiunea ei pentru teatru și a hotărât să se reorienteze către Facultatea de Teatru pe care a absolvit-o cu succes, devenind astfel o actrița cu drepturi depline.

Cansu Dere s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane datorită talentului ei uluitor și al carismei sale cuceritoare și a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese și notorietate în cei 20 de ani de activitate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, celebra actrița de succes Cansu Dere, protagonista serialului Infidelul a acordat un interviu renumitei publicații VOGUE în Turcia. Dincolo de platourile de filmare și de succese de care s-a bucurat pe plan profesional, în viață personală, Cansu Dere nu este încă o femei împlinită deoarece nu și-a întâlnit încă jumătatea ideală alături de care să își întemeieze o familie și a preferat în ultimii ani să fie singură.

„Singurătatea este minunată atunci când este opțiunea ta, Ar trebui că toată lumea să poată rămâne singură. Dacă oamenii ar putea rămâne singuri, ar scăpa de constrângeri. Nu ar fi relații forțate în viața lor, ci relații curate. Nu mă refer doar la relațiile dintre femei și bărbați. Este valabil și pentru relațiile de prietenie, pentru toate tipurile de relații”, a declarat Cansu Dere, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Cum arată Asya din serialul Infidelul fără machiaj! Celebra actriță Cansu Dere s-a fotografiat în vacanță la prima oră a dimineții! Fanii săi au fost uluiți!