Asya își continuă planul de răzbunare în această seară. Vezi online episodul 55 al serialului “Infidelul”, subtitrat în limba română VIDEO

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 10 nov 2023, 04:25

Volkan suferă foarte mult din cauza planului de răzbunare pe care l-a pus la cale Asya.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 55 al serialului turcesc „Infidelul” este difuzat la Kanal D vineri, 10 februarie 2023. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Volkan suferă foarte mult din cauza planului de răzbunare pe care l-a pus la cale Asya. Fanii serialului “Infidelul” vor avea ocazia să vadă latura sensibilă a lui Volkan

Ce se va întâmpla în episodul 55 al serialului “Infidelul”?

Derin face o mișcare la care Asya nu se aștepta. Îi spune lui Volkan despre jocurile Asyei prin care vrea să-i despartă, recunoscând și faptul că ea a vrut să-l facă gelos cu Onur și Onur a sărutat-o.

Citește și: Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, dispărută în urma cutremurelor din Turcia? Zvonurile despre dispariția îndrăgitei actrițe au împânzit presa din străinătate!

Volkan le lăsa acolo pe cele două și pleacă. Se duce la Derya și o întreabă dacă este adevărat că Asya s-a prefăcut că vrea să se împace cu el și pare devastat pentru că s-a jucat cu sentimentele lui. 

Asya află cât de mult suferă Volkan și vrea să renunțe pentru moment la planul său de răzbunare, iar Volkan alege să se împace cu Derin, iar Asya realizează că acesta le duce de nas pe amândouă.

Volkan este dezamăgit de comportamentul fostei soții și alege să se ducă la Derya în speranța că aceasta îi va spune mai multe informații despre Asya.

Acesta declară că: „Asya se joacă cu mine? Eu sufăr foarte mult, Derya! Mă doare foarte tare!”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Derya încearcă să o convingă pe Asya să renunțe la planul ei de răzbunare împotriva lui Volkan și îi vorbește despre stările pe care acesta le are.

Volkan îi zice ca îi pare rău și ca cel mai mare vis al lui este să se împace cu ea. O săruta dar ea se retrage și-i spune că nu poate să fie cu el cât timp este căsătorit cu Derin.

Asya nu se lasă înduplecată de suferința lui Volkan spunând că acesta nu o poate iubi nici pe ea nici pe Derin.

Dacă vrei să afli ce fac personajele tale preferate, poți urmări serialul “Infidelul” din această seară începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, strigăt disperat de ajutor pentru locuitorii din orașul lui natal, Adana! Celebrul actor are multe rude si prieteni în cea mai afectată zonă de cutremurele devastatoare!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

În serialul “Infidelul”, Asya este personajul interpretat excepțional de actrița Cansu Dere. „Infidelul” și spune cu realism povestea tulburătoare a femeii care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect. Destinul i se va schimba însă radical atunci când trădarea își face apariția în viața sa. Traiul frumoasei Asya ia o întorsătură dramatică atunci când descoperă că soțul ei duce o viață dublă. Asya refuză să fie o victimă, și vrea să se răzbune pe Volkan, dar și pe toți cei care au trădat-o.

„Infidelul” este serialul care poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro. Cei care vor să vadă episoadele de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie să acceseze  https://www.kanald.ro/live.html.    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.