Atac armat în New York: Sunt cel puțin 13 răniți, atacatorul a fugit!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 12 ian 2023, 07:50

Atac armat în New York

Sursa: digi24.ro/Twitter

Un atac armat a avut loc la metroul din New York. Potrivit unui bilanț provizoriu sunt cel puțin 13 răniți, împușcați.

Cel puțin 13 persoane au fost rănite prin împușcare în urma atacului, potrivit digi24.ro. Atacatorul a fugit și este urmărit de autorități.

Un echipaj de pompieri, sosit la fața locului după ce au fost anunțate degajări de fum la o stație de metrou din Brooklyn au găsit mai multe persoane împușcate. Bilanțul provizoriu arată 13 răniți.

13 persoane rănite au fost transportate la spitale din apropiere, după atacul armat produs la stația de metrou din Brooklyn, anunța Departamentul de Pompieri din New York, citat de CNN.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit CNN, atacatorul ar fi aruncat și cu grenade cu fum, în afară că a tras focuri de arme.

Atacatorul ar fi fost, anunța un raport al poliției, un bărbat cu o mască de gaz pe față și care purta o vestă portocalie. Până în acest moment nu a fost găsit.

 

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.