Atac cu pistolul la un service auto de lângă București. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere: „Frica e în toată familia”

Autor: Diana Bostan

Patronul unui service auto a fost amenințat cu pistolul.

Sursa: Pexels

Un atac cu pistolul a avut loc marți, 27 august, într-un service auto lângă București. Patronul spaniol și familia sa trăiesc în teroare.

Incident șocant într-un service auto de lângă București, unde patronul, un cetățean spaniol stabilit de cinci ani în România, a fost amenințat cu un pistol și o foarfecă de un client și fiul acestuia.

Citește și: Un copil lăsat nesupravegheat și-a prins mama sub mașină, în parcarea unui magazin de mobilă din București! În ce stare a ajuns femeia la spital

Patronul unui service auto de lângă București a fost amenințat cu pistolul de un client

Potrivit observatornews.ro, incidentul a avut loc în urma unor nemulțumiri legate de reparațiile unei mașini și a fost înregistrat de camerele de supraveghere ale atelierului.

Citește și: Codin Maticiuc, primele declarații după accidentul de la filmările pentru “Cursa”. Trei persoane au fost transportate la spital: „A avut loc un accident între două mașini”

Scena tensionată, asemănătoare unui film de acțiune, s-a desfășurat într-un service auto din apropierea Capitalei. Un bărbat în vârstă de 62 de ani și fiul său s-au enervat din cauza unor reparații la mașină și au început să amenințe patronul service-ului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se poate observa cum șoferul nemulțumit se ridică brusc de pe scaun, lovește masa cu pumnul, ia o foarfecă și o îndreaptă spre Mazel Habbal, proprietarul atelierului de reparații auto. Între timp, fiul acestuia încearcă să aplaneze conflictul.

Ce a declarat patronul service-ului auto

Conform mărturiilor, situația a escaladat când conflictul s-a mutat pe hol, unde nu existau camere de supraveghere.

În acest moment, fiul clientului a scos un pistol și l-a îndreptat spre patron

"Le-am explicat că problema nu era de la montare, ci de la motor, și a început așa cu scandalul. Nu e normal. Dacă era o problemă la reparaţie, exista altă soluţie, nu aşa. Eu nu am văzut niciodată agresivitatea ca fiind o soluţie. Am 4 copii. De când a început problema, copiii mei nu a ieşit din casă.

Frica e în toată familia", a declarat proprietarul service-ului auto, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor

Polițiștii au intervenit rapid, ridicând imaginile de pe camerele de supraveghere și identificând cei doi agresori, care au plecat imediat de la fața locului. Arma folosită în amenințare, care aparține fiului clientului nemulțumit, a fost confiscată de autorități.

Avocatul bărbatului amenințat a declarat: Clientul meu după acest eveniment a sunat la 112, au venit organele de poliție, l-au audiat. Au fost administrate probele cu înregistrările video".

Potrivit observatornews.ro, Florin Bădiță, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov, a confirmat că a fost deschis un dosar de urmărire penală pentru infracțiunea de amenințare și că investigațiile sunt în desfășurare. Cei doi agresori sunt cercetați în stare de libertate.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.