Atac în plină stradă, în Sectorul 1 al Capitalei! Un bărbat care încerca să prindă un hoț a fost lovit în cap cu un satâr

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 26 iul 2024, 18:00

Un bărbat a fost atacat în plină stradă, în timp ce încerca să prindă un hoț

Sursa: pexels.com

Un incident șocant a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, unde un adolescent de 15 ani a fost arestat preventiv după ce a atacat un bărbat cu un satâr.

Tânărul a fugit dintr-un magazin fără a plăti pentru trei pachete de țigări și, urmărit de mai mulți trecători, a recurs la violență extremă pentru a scăpa.

Citește și: Caz șocant în Constanța: O femeie a fost reținută după ce și-a înjungiat mortal iubitul pe marginea drumului DN 39 din Agigea

Bărbat lovit cu satârul în cap, în încercarea de a prinde hoțul

Adolescentul a atacat un bărbat cu satârul, povocându-i lovituri la cap și brațe. Victima, care a încercat să se apere cu brațele, a fost transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale. Din fericire, aceasta este acum în afara oricărui pericol.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a transmis, vineri, că a fost pusă în mișcare acțiunea penală împotriva adolescentului pentru tâlhărie calificată și tentativă de omor.

În urma audierilor, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Cercetările sunt în desfășurare și sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri. Autoritățile încearcă să adune cât mai multe probe și să stabilească toate circumstanțele în care s-a petrecut acest incident violent.

Citește și: Percheziții în masă acasă la suspectul crimei din Brăila și la rudele sale! Anchetatorii caută obiecte care ar putea să aibă legătură cu uciderea dentistei

„La data de 25.07.2024, în jurul orei 09:20, inculpatul a mers la un magazin alimentar situat în sectorul 1 Bucureşti, iar după ce a primit de la vânzătoare trei pachete de ţigări, a fugit din magazin fără a plăti bunurile. Mai multe persoane care au observat incidentul au plecat în urmărirea inculpatului care, în momentul în care a fost prins de unul dintre bărbaţii care alergau după el, a scos un satâr pe care îl ţinea ascuns în pantaloni şi, pentru a-şi asigura scăparea, l-a lovit pe bărbatul respectiv cu satârul în zona capului, în repetate rânduri, până

ce a fost imobilizat de ceilalţi martori", au arătat procurorii.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.