Atac în plină zi, în Constanţa: Un bărbat de 72 de ani a fost împuşcat în propria curte: „Pentru bani” Victima se afla în casă cu mama sa

Autor: Laura Macovei

Incident grav în Constanța. Un bărbat a fost împușcat în propria curte, iar ținta ar fi fost, de fapt, mama sa

 
Sursa: Cancan

Un caz șocant a avut loc în centrul oraşului Constanţa, unde un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost împuşcat în plină zi de un atacator necunoscut.

Un bărbat din Constanța a fost împușcat în față  de un agresor necunoscut în timp ce era în casă cu mama lui.

Citește și: Jandarmul găsit împușcat în cap a murit la spital. Gestul făcut de tânărul de 24 de ani cu doar câteva zile înainte de tragedie

Bărbatul de 72 de ani a ajuns la spital

Incidentul a avut loc în jurul orei 11:30, când victima, aflată în casă împreună cu mama sa, a fost alertată de prezenţa unui străin în curtea sa.

Când bărbatul a ieşit să vadă cine îl caută, a fost atacat fără avertisment, primind un proiectil direct în faţă. Atacatorul a folosit un pistol cu bile pentru a-l răni pe bărbat şi a reuşit să fugă înainte de sosirea poliţiei.

Deşi rănit, bărbatul a încercat să îl urmărească pe agresor, dar fără succes. Vecinii, martori la eveniment, se tem că atacatorul ar putea fi un hoţ, care avea intenţia să fure banii pensionarei.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, unde a primit îngrijiri medicale pentru rănile suferite.

„Ce o fi zis că bătrâna are bani, că ea stă singură săraca şi băiatul vine în fiecare zi şi are grijă de ea. Dacă nu era băiatul aici? Intra peste ea, o ameninţa cu pistolul să scoată banii. Asta era intenţia",  „Pentru bani. Ce luase pensia bătrâna acum câteva zile", spun vecinii, potrivit Observator.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Imediat după atac, zona a fost împânzită de poliţişti, care au început să caute urme şi indicii ce ar putea duce la identificarea şi prinderea agresorului. 

Citește și: Partidă de vânătoare cu deznodământ tragic: Cadavrul unui tânăr de 24 de ani a fost găsit pe un câmp din Timiș. Tatăl băiatului a refuzat să ofere declarații fără un avocat

În Constanţa, ancheta este în plină desfăşurare.

„La fața locului au fost direcționate toate patrulele Poliției Municipiului Constanța. De asemenea, în zonă s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu și Serviciului Criminalistic, în vederea efectuării cercetării la fața locului", Olimpia Ceară, IPJ Constanța.