ATAC TERORIST la Londra! Un militar a fost decapitat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:15

Un militar britanic a fost ucis, iar alte doua persoane au fost ranite prin impuscare, in sud-estul Londrei, intr-un incident catalogat de Guvernul britanic ca fiind "atac terorist", informeaza CNN.

Potrivit unor surse citate de postul Sky News, militarul a fost atacat cu o sabie si probabil a fost decapitat, cei doi agresori filmand incidentul.

 

CNN a postat pe pagina de web o inregistrare video cu unul dintre suspecti, care are in mainile pline de sange un cutit si o toporisca si care ii spune unui trecator ce s-a intamplat.

 

 

Potrivit surselor citate, cei doi suspecti, despre care se presupune ca ar fi islamisti, l-au atacat cu o sabie pe un militar britanic care

facea parte din efectivele active, decapitandu-l. Cei doi agresori au filmat crima si au strigat la sfarsit "Allah Akbar" ("Allah este mare").

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Politia a fost alertata, i-a localizat pe cei doi suspecti si i-a impuscat.

Cei doi primesc ingrijiri medicale in spitale din Londra.

 

"Juram pe Allah cel atotputernic ca nu vom inceta niciodata sa luptam impotriva voastra. Ne cerem scuze pentru femeile care au fost nevoite sa vada asa ceva pe strada astazi, dar si pe teritoriile noastre femeile sunt nevoite sa vada atrocitati. Voi, locuitori ai Marii Britanii, nu veti fi niciodata in siguranta. inlaturati Guvernul, caci guvernantilor nu le pasa de voi", a declarat unul dintre atacatori.

 

Atacul a avut loc miercuri dupa-amiaza in cartierul Woolwich, situat in sud-estul Londrei, iar autoritatile il considera un "incident terorist".