Atacatorul de la Universitatea din Iasi a fost ARESTAT! Vezi ce DECLARATII HALUCINANTE a facut in fata anchetatorilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:03

In explicatiile date anchetatorilor, atacatorul care i-a amenintat cu bomba pe cei 40 de studenti si profesori aflati in amfiteatrul in care se sustinea examenul de licenta, l-a invocat pe Dumnezeu.

Declaratiile i-au lasat cu gura cascata si pe anchetatori. Chiar si pe profilul sau de pe o retea de socializare, Oliver Stan a mentionat ca lucreaza pentru Dumnezeu. Ba chiar ar fi scris si o carte in acest sens.

 

Barbatul, de 38 de ani, este client vechi al Spitalului de psihiatrie socola, unde i s-a pus diagnosticul de schizofrenie paranoida. 

 

Daca un astfel de pacient nu este tinut sub tratament, comportamentul lui poate devia in cele mai ciudate moduri. 

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Aseara, dupa un rand de audieri in fata ofiterilor de la Brigada de Combatere organizata si a procurorilor DIICOT, anchetatorii l-au dus la locuinta acestuia, din Iasi, unde i-a fost perchezitionat apartamentul. 

 

Acolo anchetatorii au gasit mai multe unelte cu ajutorul carora barbatul a confectionat materialul exploziv, pe care l-a pus in ruscac si cu care a dat buzna in sala de examen, de la Universitatea Tehnica.

 

Daca se va stabili ca nu a avut discernamant, el nu va fi tras la raspundere penala, ci va fi internat intr-un centru specializat.