ATACUL URSILOR din Moroieni continua! Un vitel mancat intr-o gospodarie de un urs

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 03:05

Un urs a intrat intr-o gospodarie din Moroieni si a luat un vitel, fara a exista victime omenesti.

Potrivit Mediafax, un urs a intrat, luni dimineata, intr-o gospodarie din Moroieni (Dambovita), de unde a luat un vitel. Nu au existat persoane ranite a declarat primarul localiatii, Mihai Moraru. Potrivit sursei citate, ursul a intrat intr-o gospodarie din satul Glod si a luat un vitel, fara sa atace localnici.

Primarul a spus ca luni dimineata proprietarii gospodariei respective au mers la primarie pentru a reclama cazul." S-au prezentat doi localnici care mi-au spus ca ursul a intrat in gospodaria lor din satul Glod si le-a luat un vitel.
Propietarul animalului spune ca i-a fost frica sa iasa din casa si sa alunge ursul. Acesta a scos vitelul din grajd si l-a mancat in gospodarie, dupa care a fugit in padure. De asemenea, un caine din gospodarie este ranit dupa ce s-a luptat cu ursul
" a declarat primarul din Moroieni, Mihai Moraru. El a precizat ca nu sunt indicii ca acesta ar fi acelasi urs care saptamana trecuta a ucis un localnic de 63 de ani intr-o zona izolata din apropierea localitatii.


 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.