„Atât de trist să aud de moartea ta...”. Mesajul sfâșietor al fotografului de la nunta Ronei Hartner, la scurt timp după înmormântarea ei

Author: Diana Ghita
Actualizat: 03 dec 2023, 16:22

O mulțime de oameni sunt îndurerați de moartea Ronei Hartner

Sursa: Facebook Rona Hartner

Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum vineri, pe data de 1 decembrie, iar la înmormântarea ei au fost prezenți atât atât familia, cât și cei care i-au fost apropiați vedetei.

Rona Hartne r a murit la vârsta de 50 de ani, fiind răpusă de o boală nemiloasă. În vara acestui an, artista a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4 la plămâni și la creier, unde i s-au găsit 7 tumori. 

Moartea Ronei Hartner a afectat foarte multă lume

Decesul îndrăgitei actrițe a generat un mare val de reacții în mediul online.

Cei care nu au putut ajunge la priveghiul din Franța și nici la înmormântarea din România de pe 1 decembrie și-au transmis regretul vizavi de moartea ei pe rețelele de socializare.

Numeroase persoane i-au lăsat vedetei diverse mesaje. Printre acestea s-au numărat vedete, fani, dar și cunoștințe de ale Ronei. În șirul de postări s-a remarcat o fotografie în care chipul cântăreței a fost surprins printr-o steluță.

Poza a fost făcută chiar la nunta Ronei Hartner, de la Montreuil, cu Rocco Sedano, care a făcut-o mamă pe frumoasa vedetă. Postarea a fost publicată de către fotograful de la eveniment, iar în descrierea ei acesta a scris un mesaj de-a dreptul emoționant, în memoria Ronei.

Citește și: Rona Hartner a fost sortită eșecurilor în dragoste! Previziunea făcută de Carmen Harra: „Evenimentele majore care i-au marcat viața au fost divorțurile”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce mesaj a transmis fotograful de la nunta Ronei Hartner, după înmormântarea ei

Acesta s-a declarat devastat de moartea artistei, a cărei energie pozitivă l-a impresionat cu adevărat atât în timpul petrecerii, cât și la întâlnirea lor întâmplătoare după ani buni de la nunta ei.

De asemenea, bărbatul a ales respectiva poză, întrucât i s-a părut foarte sugestivă pentru tristul eveniment în care Rona a plecat dintre noi și s-a ridicat la stele.

„Atât de trist să aud de moartea ta... Am avut privilegiul de a fi fotograf la nunta ta din Montreuil... O petrecere de neuitat... Când ne vedem întâmplător 5 ani mai târziu, parcă ne-am fi văzut cu o zi înainte!

Bunătatea și adevărul pe care l-ai spus natural m-au surprins... Iată amintirea unei dorințe în imagini. Împărtășesc tristețea ta. Într-una din zilele astea pentru o petrecere în stele!”,  a

fost mesajul transmis de către fotograful Stanislas Zanko, pe pagina de Facebook a Ronei Hartner.

Decesul acesteia a îngenunchiat o mulțime de oameni, dar mai ales pe membrii familiei sale, care suferă enorm pentru pierderea ei. Cea care este cea mai afectată pare să fie fiica ei, Rita, întrucât și-a pierdut mama prea devreme, la frageda vârstă de 15 ani.

Citește și: Rocco Sedano, fostul soț al Ronei Hartner, a impresionat pe toată lumea! Gestul pe care l-a făcut tatăl Ritei la înmormântarea artistei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.