Atentie cand scoateti bani! La Timisoara hotii fura DIRECT DIN BANCOMATE! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:37

Foamea e mare si imaginatia hotilor - fara limite. La Timisoara politistii au descoperit o noua metoda: furtul direct din ATM.

Nu iti baga mana in buzunar, dar iti iau banii putin mai elegant. A patit-o un barbat din Timisoara, care a incercat sa scoata 270 de lei de pe card. A ales suma si a finalizat tranzactia, dar din bancomat nu a iesit niciun leu.

 

Banii lipseau insa din cont, asa ca omul a fortat cutia ATM-ului. Surpriza a fost mare cand s-a trezit cu o banda metalica in mana de care stateau lipite bancnotele.

 

Gardianul cladirii in care este incorporat bancomatul a anuntat politia, desi spune ca nu a vazut pe nimeni suspect care sa dea tarcoale aparatului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Ca sa nu ramaneti fara bani acum, in preajma sarbatorilor, fiti cu ochii in

patru atunci cand apelati la bancomat. Daca ceva vi se pare dubios, mai bine renuntati la tranzactie.

 

Politistii incearca acum sa dea de urma indivizilor care au plasat dispozitivul din bancomat. Misiunea este aproape imposibila, pentru ca hotii tintesc doar ATM-urile care nu sunt supravegheate video.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.