ATENTIE de unde va faceti cumparaturile! Iata ce au gasit inspectorii DSV la doua tarabe de pe culoarul Rucar-Bran

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 ian 2017, 16:14

La prima oprire pe culoarul Rucar-Bran inspectorii DSV au gasit la o rulota un barbat care vindea carnati, cascaval afumat si covrigi fara niciun fel de aviz de comercializare.

Mai mult decat atat toate produsele erau tinute la temperaturi necorespunzatoare iar mustele misunau pe alimente fara nicio problema.

 

Pe langa lactate sau mezeluri neambalate, inspectorii au dat si de produse neetichetate cum ar fi diferite creme, gemuri sau miere de albine. Toate tinute in bataia soarelui.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Aceste alimente care stau in soare pot provoca boli grave. Asa ca inspectorii DSV au confiscat intreaga marfa de la cele doua tarabe ambulante de pe marginea soselei iar vanzatorii s-au ales cu amenzi in valoare de 6 mii de lei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.