ATENTIE GOSPODINE! Primarii vor sa introduca TAXA PE RUFELE puse la uscat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:42

Scena balconului la care romanul scutura patura, plapuma ba chiar si covorul din casa ar putea deveni istorie.

Cel putin asta spera edilii din Timisoara, care s-au mai gandit la o taxa, pe rufe. Doar ca mai marii urbei nu stiu cu cine s-au pus. Gospodinele nu concep curatenia fara sa aeriseasca pe geam sau pe balcon lenjeria sau plapuma. Si la urma urmei, spun ele, unde sa scuturi daca stai la bloc. Unele au inteles ca nu e frumos sa arunce mizeria in capul altora, asa ca isi ia patura la subrat si ies in fata blocului.


Si asta nu e tot! Gospodinelor li se mai pregateste o taxa, cea pe rufele lasate la uscat pe balcon, in vazul tuturor. La ferestrele blocurilor, nu prea vezi ghivece cu flori, ci o multime de haine multicolore agatate la uscat. Caci romanul care locuieste la bloc isi spala rufele in familie si le intinde in public. Primarul avertizeaza! Vrea un oras ca afara asa ca gospodinele surprinse in flagrant vor fi mai intai avertizate de politisti si mai apoi amendate ca sa nu mai comita asemenea erori.
Sanctiunile nu sunt deloc de neglijat! Cei care vor fi prinsi cu rufele pe sarma sau cu patura pe balcon vor plati chiar si 1000 de lei amenda.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.