ATENTIE la cumparaturile in rate! Un batran s-a trezit ca va fi executat silit desi si-a platit toata datoria catre banca VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 18:45

Pavel State a luat in urma cu cinci ani mai multe produse electronice. Cum nu avea atatia bani, le-a luat in rate.

 Stia ca nu are de platit decat rata in valoare de 125 de lei timp de 60 de luni. I-a fost greu mai ales ca pensia lui nu trece de 1000 de lei.

O data cu produsele, pensionarul a primit insa si un card cu ajutorul caruia trebuia sa isi plateasca ratele. Sustine ca nu i s-au dat alte explicatii...stia doar ca merge cu acel card la bancomat sa depuna lunar rata aferenta.


Omul a stat linistit...doar ca la un moment dat a primit o instiintare ca va f executat silit pentru o restanta de 1110 lei. A crezut ca ii cade cerul in cap...Nu stia de unde si pana unde mai ales ca el platise constiincios toate ratele.

Acum a inteles si ce mai are de platit... Este vorba de dobanzi si comisioane de administrare ale contului de card pe care el nu a stiut ca trebuie sa le plateasca o data cu rata.


Ratele le-a terminat din luna august a anului trecut, insa contractul de administrare al cardului este in vigoare pana in luna septembrie. Spune ca isi va plati datoria, chiar daca nu va avea ce sa manance.

Autoritatile spun ca in astfel de cazuri nu au pe cine trage la raspundere. Totul e in limita legii, iar bietul om nu are decat sa-si plateasca datoria.