Atentie la Luna Plina din OCTOMBRIE 2019! Luna Recoltei va influenta zodiile pana la sfarsitul anului

Author: L.S.
Actualizat: 20 nov 2020, 10:15

Atentie la Luna Plina in Berbec din 13 octombrie! Vor veni schimbari care vor influenta toate semnele zodiacului pana la sfarsitul anului 2019

Atentie la Luna Plina din OCTOMBRIE 2019!

Lună Plină în Berbec – 13 Octombrie – Cum sunt afectate zodiile

Luna Plină din 13 Octombrie, denumită de astrologi Luna Recoltei, va avea loc în Semnul Berbecului. De data aceasta este vorba despre maturitate și prosperitate, despre modul nostru de abordare. Faza de luna plină din octombrie va afecta pe fiecare dintre noi în funcție de cât de mult vom ști să ne relaxăm și să privim lucrurile cu detașare, potrivit specialistilor de la ce-spun-astrele

Este o perioadă cu multe oportunități și ar trebui să învățăm să profităm de ea, mai ales că efectele acestei Luni Pline vor fi resimțite până la finalul anului. Este un cadou pe care astrele ni-l oferă destul de rar și pe care n-ar trebui să-l desconsiderăm.

Atentie la Luna Plina in Berbec din 13 octombrie!

Luna în BERBEC împrumută din trăsăturile acestei zodii.

Berbecul este energic, vrea să meargă tot timpul înainte și este de nestăvilit în acțiunile pe care și le propune.

Astfel, atitudinea frapantă, inițiatoare a berbecului va face că Soarele să strălucească mai puternic pentru noi, dar în același timp întunericul ne va părea mai evident decât de obicei.

Citeste si: Horoscop chinezesc octombrie 2019. Multe zodii trec de la agonie la extaz

Citeste si: Horoscop OCTOMBRIE 2019: dragoste, bani, sanatate, cariera pentru fiecare ZODIE

În această perioada a contrastelor, haideți să vedem cum vor fi influențate zodiile:

Atentie la Luna Plina din OCTOMBRIE 2019! BERBEC

Sunteți obișnuiți să fiți întotdeauna în mișcare, poate că este necesar să vă liniștiți puțin. Astrologii vă avertizează că eforturile prelungite v-ar putea cauza probleme în relații și în situațiile de zi cu zi.

Aveți dreptul de a va relaxa și de a privi lucrurile cu detașare. Nu ezitați să vă bucurați de această Luna Plină din semnul vostru!

Atentie la Luna Plina din OCTOMBRIE 2019! TAUR

Nativi Taur, în timp ce tindeți să fiți încăpățânat și să luați decizii bazate doar pe fapte concrete, luna plină a lunii octombrie vă poate aduce mesaje importante dacă vă veți accesa intuiția.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Este posibil că în această perioadă să atingeți un echilibru în viață voastră. Cu toate acestea, pentru a ajunge la acest echilibru, va trebui să permiteți părții dvs. spirituale să vă ghideze mai mult decât doriți.

Atentie la Luna Plina din OCTOMBRIE 2019! GEMENI

Pentru nativii Gemeni, luna plină care intră în Berbec pe 13 octombrie 2019 este o veste bună. Într-adevăr, vă completează perfect.

Pentru voi este momentul perfect să încercați tot ceea ce v-ați dorit să faceți până acum. Dar, astrologii vă readuc aminte că indiferent cât sunteți de puternici și cât de mare este încrederea în voi înșivă, nu sunteți centrul Universului.

Citeste si: Zodiile care vor da lovitura în luna octombrie

Citeste si: Horoscop bani si succes saptamana 30 septembrie- 6 octombrie 2019

Atentie la Luna Plina din OCTOMBRIE 2019! RAC

Pentru nativii Rac, faza de Lună Plină este propice împăcărilor. Astfel, dacă în perioada verii ați avut dispute cu cei dragi, acesta este momentul să scăpați de resentimente și să reparați relațiile care s-au deteriorat.

Poate fi un timp bun pentru noi începuturi în viața voastră, dar trebuie să învățați să iertați.

Atentie la Luna Plina din OCTOMBRIE 2019! LEU

Nativii Leu ar trebui să facă tot ce le stă în putință pentru a profita de această perioada. Astfel, jumatatea lunii octombrie va fi una plină de distracții și detașare pentru voi, fapt ce vă va potența personalitatea puternică și încrederea în voi înșivă.
Este un moment bun pentru a va îmbunătăți relațiile cu ei din jur și pentru a rezolva vechile neînțelegeri.

citeste continuarea pe cespunastrele

Citeste si: Adevărul despre oamenii însemnaţi de Dumnezeu! Cine sunt aceștia? Ce rol au pe Pământ?

Citeste si: Până unde ești capabil să iubești, în funcție de zodie – Trei zodii nu se vor speria de nimic!