ATENTIE PARINTI! Mancare pentru bebelusi expirata, expusa pe rafturile din supermarketuri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 22:00

Aveti mare grija la termenul de valabilitate al produselor alimentare pe care le cumparati!

Poate nu va vine sa credeti, dar este cat se poate de adevarat. La raionul cu produse pentru bebelusi din supermaket-ul Billa din Drumul Taberei, am gasit mancare pentru bebelusi cu termenul de valabilitate expirat. Unele produse nu mai erau in termen de mai bine doua luni si totusi erau puse pe raft, la vanzare! Iar noi am fost la magazin in data de 23 august.


Ne-am dus la casa, sa cerem explicatii.
Mare ne-a fost mirarea cand un cumparator ne-a spus ca nu este prima oara cand pe rafturi stau produse expirate. Dupa cateva minute, seful de magazin se uita la cele doua cutii cu mancare pentru bebelusi si ne ofera solutia. Prinsi cu mata in sac ,angajatii au retras de la vanzare cutiile cu mancare pentru bebelusi expirate. Si conducerea companiei isi asuma greseala. Totusi o intrebare ramane!

Ca urmare a acestei constatari magazinul BILLA Drumul Taberei a luat toate masurile interne necesare pentru a evita repetarea acestui tip de situatie pe viitor.


Alt magazin, alte nereguli. De data aceasta la raionul cu biscuti si cereale. Culmea, am gasit produse expirate marca proprie. Cutii de cereale cu ciocolata marca proprie CORA expirate de aproape trei saptamani. Angajatii ne ofera o explicatie halucinanta!

Reprezentantii CORA nu sunt inca siguri de ce s-a intamplat. Spun ca fac verificari si se disculpa sustinand ca de multe ori persoane rauvoitoare introduc in magazinele lor produse expirate pentru a le aduce prejudicii de imagine.


Daca si dumnevoastra ati fost in astfel de situatii, atunci este bine sa stiti ce aveti de facut. In primul rand mergeti cu produsul expirat la casa. In mod normal ar trebui sa vi se dea la schimb, gratuit, un alt produs, in termen. Daca nu sunteti multumit de cum ati fost tratat si nici nu aveti garantia ca reprezentantii magazinului au retras toate produsele expirate de la raft, pastrati bonul si faceti reclamatie la OPC.




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.