Atentie! Sucurile bio si snacks-urile contin de 13 ori mai mult zahar decat o gogoasa

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 20:25

Esti adeptul produselor bio, eco sau asa zis sanatoase? Ei bine, cercetatorii au descoperit ca acestea ne fac mai mult rau decat bine.

Daca obisnuiesti sa cumperi produse sucuri asa zis naturale, sa bei frapucino cand sau sa consumi batoane de multicereale sau alte snacks-uri, afla ca acestea incurajeaza aparitia diabetului si a bolilor cardiace. Astfel de produse sunt bogate in zaharuri, iar pancreasul tau va obosi metabolizand atata zahar. Majoritatea producatorilor nu specifica cat zahar contin astfel de produse.

Se pare ca el ear contine de 13 ori mai mult zahar decat o banala gogoasa, considerata din start aliment daunator sanatatii si siluetei.

Medicii informeaza ca o femeie ar trebui sa consume 90 gr zahar pe zi, in timp ce barbatii 120 g. Din pacate consumul de zahar, incorporate in diferse produse alimentare reprezinta o problema a timpurilor moderne, ceea ce a dus la raspandirea obezitatii si a diabetului zaharat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.