ATENȚIE! Un copil de 11 ani se luptă pentru viață după o provocare de pe TikTok: "Sunt mortale!"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 25 iul 2022, 05:15

Un copil de 11 ani se luptă pentru viață după ce a încercat să facă o provocare de pe TikTok. Care este starea băiatului?

Un băiat de 11 ani din Worcester se luptă pentru viață după ce a încercat să realizeze o provocare virală de pe TikTok. Minorul a înghițit 5 bile magnetice folosite ca „piercing” la limbă.

Citeste si: Anunțul momentului pentru pensionari! Își vor primi banii înapoi

Un minor, în stare critică după o provocare de pe TikTok

Ellis Tripp, în vârstă de 11 ani, din Worcester, a încercat o provocare de pe TikTok în care oamenii se prefac că își fac piercing la limbă, potrivit Daily Mail, citat de Mediafax.

Minorul a fost supus unor operații, două la număr, pentru a-i fi extrase cele cinci bile magnetici. Se pare că băiețelul avea dureri mari de stomac, medicii crezând, inițial, că are apendicită.

Însă, după câteva investigații, medicii au observat că apendicele era în regulă.

Doctorii și-au dat seama că băiețelul a înghițit bilele magnetice după ce, în timpul analizelor, una dintre ele s-a lipit de un intrument cu ajutorul căruia cercetau cauza durerii.

Părinții șocați de ceea ce au descoperit medicii, au delarat că nu înțeleg cum a înghițit băiatul bilele magnetice, deoarece ei nu au în casă asemenea bile, iar copilul nu are TikTok.

Citeste si: Grecia și Bulgaria dau startul sezonului estival! Turiștii care au făcut COVID-19 nu trebuie să mai prezinte testul PCR

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La prima intervenție chirurgicală, lui Ellis i-au fost scoase trei bile magnetice. Însă, băiețelul a avut nevoie și de a doua operație, care a durat aproximativ șase ore, operație în care chirurgii au fost nevoiți să-i taie 5 centimetri din intestin pentru a scoate ultimii doi magneți.

Mesajul mamei lui Ellis 

Mama lui Ellis trece prin momente de coșmar. Aceasta a scris un mesaj pentru toți părinții pe pagina personală de Facebook.

"Este un coșmar. Această nebunie TikTok l-ar fi putut ucide dacă ar mai stat. Vă rog discutați cu copiii voștri și spuneți-le cât de periculoase sunt. Bilele sunt mortale dacă sunt înghițite", a scris mama micuțului pe Facebook.

Citeste si: Alexandru Rafila, previziuni sumbre despre valul 4 de coronavirus. Medicul avertizează: "Nu trebuie să excludem mutațiile!"

Mai mult, medicii au declarat că își fac griji, deoarece Ellis nu este primul caz care a înghițit bile magnetice, ci al cincilea. 

Totdată, bunica micuțului susține că nepotului ei nu este singurul care a încercat această provocare de pe TikTok.

De asemenea, profesorii se plâng de aceste cazuri la școala unde băiatul de 11 ani învață.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.