Atentionare meteo: COD GALBEN de furtuni insotite de grindina si descarcari electrice! Vezi zonele afectate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:35

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de fenomene meteo periculoase: ploi, grindina si descarcari electrice.

In judetul Maramures, in zona localitatilor Poienile de sub Munte, Viseu de Sus, Moisei, Sacel, intre orele: 16:00 si 17:00 se vor semnala averse de ploaie care vor depasi 25-30 l/mp, grindina de dimensiuni mici, intensificari de vant, descarcari electrice

 

In judetul Mures, local in judeţul Harghita, intre orele 16:05 si 17:30 se vor semnala descarcari electrice frecvente, grindina de dimensiuni medii si mari, ploi cu caracter de aversa care pot depasi 25-30 l/mp, intensificari ale vantului care pot lua si aspect de vijelie

 

In zona de munte si sud-estul judetul Dambovita

- jumatatea sudica a judetului Prahova, zona localitatilor: Plopeni, Boldesti-Scaieni, Paulesti, Berceni, municipiul Ploiesti, intre orele: 15:45 si 17:00 se vor semnala: frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, intensificari ale vantului, averse ce pot atinge izolat 20...25 l/mp.

 

In sud-estul judetul Hunedoara si nord-estul judetului Arad, intre orele: 15.40 si 17.00, se vor semnala averse de ploaie care vor depasi 25 l/mp, descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

In judetul Alba, mai ales in zona localitatilor: Campeni, Baia de Aries, Lupsa, Vidra, Rosia Montana, Abrud, Bucium, Mogos, Zlatna, intre orele: 15:30 si 17:00 se vor semnala descarcari electrice

frecvente, grindina de dimensiuni medii, ploi cu caracter de aversa care pot depasi 25 l/mp, intensificari ale vantului care pot lua si aspect de vijelie.

 

 

Sursa: Realitatea TV