Atentionare pentru romani! Raed Arafat trage un semnal de alarma dupa cresterea brusca a cazurilor de infectare cu coronavirus

Author: L.S.
Actualizat: 05 iun 2020, 08:41

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), a comentat, joi seara, situația și dorește să atenționeze populația în legătură cu aceste noi cazuri.

Ieri, 4 iunie, s-a înregistrat o creștere semnificativă a noilor cazuri de infectări cu noul coronavirus, după ce țara noastră intrase de câteva zile pe o pantă descendentă.

Raed Arafat atentioneaza romanii

”Este un semnal ca situatia nu este sub control, asa cum ne-am dorit noi si ca trebuie sa fim foarte atenti in respectarea regulilor de distantare fizica care se solicita populatiei de catre noi, autoritatile”, a declarat Raed Arafat intr-o interventie la un post TV.

Seful DSU a mai spus ca “trebuie sa lucram impreuna” si trebuie sa avem grija cum vom respecta regulile impuse de autoritati in continuare.

Chiar daca sunt masuri de relaxare care au fost luate si care sunt binemeritate pentru cei care au stat acasa si au suportat ce s-a intamplat pana acum si au suportat masurile de restrictii care au fost, trebuie sa avem grija mare in respectarea regulilor mai departe – purtarea mastii, distantarea, toate regulile astea de igiena pe care noi le-am facut cunoscute”, a adaugat acesta,

potrivit Ziare.com.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Raed Arafat, reacție dură după ce oamenii au refuzat să le fie măsurată temperatura: "Este dreptul tau, dar nu mai intri în..."

Citeste si: Arafat: "Am ajuns in momentul in care ne batem joc de ce s-a facut"

Citeste si: NOI DECIZII, anuntate in urma cu putin timp! Incepand cu 1 iunie! Cand se deschid mall-urile

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.