Aterizare de urgenta in miez de noapte, la Bucuresti. Pasager: "Capitanul a facut ce trebuia"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:55

Un avion care zbura pe ruta Amsterdam-Singapore a oprit pe aeroportul Henri Coanda.

Unnui copil aflat la bord i s-a facut rau iar baietelul a fost preluat de o ambulanta si transportat de urgenta la un spital din Capitala. Primele imagini cu echipajul medical care a preluat micul pacient au fost publicate la scurt timp dupa aterizarea de urgenta. Vestea a ajuns imediat pe internet, dupa ce Theo Nabuurs, un cunoscut DJ olandez, care se afla la bordul avionului, a postat pe contul de Twitter:

„Capitanul companiei KLM a facut ceea ce trebuie pentru a salva viata unui copil.

Respect!”

Baietelul in varsta de 2 ani a fost transportat aici, la spitalul Grigore Alexandrescu. Pe drum, medicii de pe ambulanta i-au acordat celui mic primul ajutor. Acum starea copilului este stabila si in curand ar putea fi externat.  Doctorii l-au diagnosticat pe copil cu faringita acuta si i-au administrat acestuia tratamentul corespunzator. Mama a ramasa internata cu el iar tatal acestuia a fost cazat la un hotel din Bucuresti.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aeronava a decolat de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam la ora locala 21:31 si ar fi trebuit sa ajunga in Singapore la ora locala 16:20.

Dupa oprirea de urgenta la Bucuresti, de aproximativ doua ore, avionul si-a realuat zborul spre Singapore.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.