Ates, in spatele gratiilor! Care este motivul pentru care tanarul ajunge in puscarie, aflati azi, in "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 05:10

Arda primeste un apel care il va soca: acesta afla ca Hulya se afla la reanimare in stare critica si alearga intr-un suflet la spitalul unde aceasta este internata.

In acest timp, Ates este adus in fata comisarului de politie care il intreaba daca este constient de autodenuntul in care declara ca a incercat sa il ucida pe Kenan. Imediat dupa raspunsul afirmativ, acesta este dus in arestul politiei. In timp ce se plimba fericita pe malul marii, Ismail o suna pe Bahar pentru a-i da teribila veste care o socheaza – Ates este retinut pentru tentativa de omor.


La spital, Efsun incearca sa il incurajeze pe Arda. Medicul, insa, le va da o veste care ii va bulversa pe membrii familiei – in sangele Hulyei a fost gasita o concentratie mare de medicamente pentru tensiune, dovada ca aceasta a fost otravita.


Ajuns in inchisoare, colegul de celula al lui Ates tresare la auzul numelui pronuntat de ofiterul de politie.


Intre timp, medicii anunta ca Hulya si-a revenit, insa recomanda un consult psihiatric pentru aceasta intrucat este posibil sa ramana cu pierderi de memorie, ceea ce declanseaza un intreg lant de intamplari.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Aduse in biroul lui Affan, Sultan si Ganimet incearca sa plece, insa sunt
oprite de oamenii acestuia care le reproseaza ca au impiedicat-o pe Zeynep sa se marite cu el si cele doua femei sunt lovite fara mila.

Nu ratati un nou episod din serialul „Bahar: Viata furata” difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!