Ati da bani ca sa fiti loviti? O tanara spune ca poate indeparta ridurile prin pumni si palme aplicate la nivelul fetei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 15:32

O tanara tailandeza specializata in masaj sustine ca poate inlatura semnele trecerii timpului de pe fetele oamenilor lovindu-i in mod repetat cu pumnul sau cu palma.

Tata Sombuntham sustine ca tehnica traditionala duce la disparitia ridurilor, elibereaza porii fetei si face pielea mai ferma.

 

Femeia spune ca a invatat acest gen neobisnuit de "masaj" in Thailanda, tara sa de bastina. Ea cere nu mai putin de 350 de dolari pentru o sedinta de 15 minute intr-un salon din San Francisco.

 

Desi nu exista nicio dovada medicala ca metoda ei da rezultate in lupta cu ridurile, doctorii spun ca tehnica ar putea imbunatati oarecum circulatia la nivelul fetei.

 

Tata Sombuntham sustine insa ca rezultatele sunt vizibile imediat.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

"Ceea ce fac eu nu este o gluma, este o treaba foarte serioasa".

 

Tanara preda si cursuri in care ii poate invata pe doritori aceasta tehnica neobisnuita. Pretul pe care il cere insa este exorbitant: 164.000 de dolari.

 

"Consider ca ceea ce stiu sa fac este un tratament unic, de aceea am pus acest pret pe cursuri.

Am invatat aceasta tehnica de la bunica mea si sunt singura din lume care poate face asa ceva".

 

In Thailanda astfel de practici sunt extrem de raspandite. Locuitorii tarii mai practica pocnitul feselor, pentru a le face mai ferme, si al sanilor, pentru a le creste dimensiunile.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.