ATI FOST AICI? Bucovinenii au facut Rai din tot ce-au avut si au pastrat poate cele mai de pret avutii: natura si traditiile

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:32

Daca Banatu'-i fruncea, atunci Bucovina trebuie sa fie inima! Cred cu tarie asta toti oamenii locului, si nu se dau in laturi de la a-i convinge si pe cei care le calca pragul.

George Mihai si Vlad Ciobanu va invita astazi in inima codrilor si-n casele gospodarilor de la poalele Obcinei Mestecanisului. Ati fost aici?E o adevarata terapie pentru suflet sa ajungi in singuratatea muntelui…

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.