ATI FOST AICI? Delta mica sau complexul Somova - Parches, raiul doritorilor de aventura si relaxare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 18:20

Delta mica, asa cum localnicii alinta complexul Somova - Parches, este o inlantuire de 11 ochiuri de apa, strajuite de stuf si legate intre ele prin canale cu salcii umbroase.

Aici, in Raiul coloniilor de pasari si-a bancurilor de peste, poti avea parte de aventura, dar si de relaxare. Oferta ii atrage si pe nostalgicii Epocii de Aur, care pot lua masa si innopta in fosta casa de protocol a sotilor Ceausescu, aflata chiar pe malul lacului. Ati fost aici?

Avem si dealuri aici, in departare, dupa dealuri sunt chiar muntii Macinului. Avem si zona viticola, practic, intr-o suprafata mica, sunt comprimate foarte multe tipuri de peisaje.

Si se poate ajunge pana la manastirea de maici Saon, care e exact pe malul lacului Somova. La fel de bine, puteti sa va rezervati o zi intreaga numai pentru plimbare pe canale, pentru pescuit. Am vazut ca sunt destui oameni care incearca stiuca. Fie ca vrea doar sa se distreze, cu un peste marunt, la undita, sau vrea sa-si incerce norocul cu pescuit de stiuca, la rapitor, este cate ceva pentru fiecare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Si prezenta pasarilor e un spectacol.Trebuie

sa veniti, sa innoptati aici si sa iesiti intr-o dimineata acolo, la balconul cu muscatel, sa trageti adanc aerul acesta curat si special al Deltei in piept si mai apoi, puteti sa va bucurati de restul zilei oriunde vreti dumneavoastra.

 

Taguri: