Ati fost aici? Vama Buzaului, comuna pitoreasca aflata la intersectia a 3 judete

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 05 oct 2020, 02:10

Inceput de toamna, un sfarsit de saptamana cu vreme prietenoasa, e un moment numai bun sa va intrebam: "Ati fost aici"?

Colegii nostri, George Mihai si Vlad Ciobanu va invita astazi in zona cunoscuta in vechime ca "Buzaul Ardelean". Fosta granita, comuna brasoveana Vama Buzaului surpinde astazi prin peisaje desprinse din povesti, aer curat, oameni primitori si nu numai!

Candva cu statut oficial de vama intre Tara Romaneasca si Transilvania, astazi, Vama Buzaului este o asezare cuminte, o comuna foarte pitoreasca si ferita cumva de drumurile principale de acces- acesta e un paradox pana la urma, nu?- mai ales daca stam sa ne gandim ca e la confluenta a trei judete mari: Buzau, Brasov, Covasna.



Am batut drumul pana aici tocmai pentru pitorescul zonei, pentru linistea aceasta domoala pe care ti-o ofera zona de dealuri de la poalele Ciucasului, dar, si pentru cascadele de la Urlatoare si pentru rezervatia de zimbri, de la Valea Zimbrilor.

Pe langa obiectivele turistice, pe care toata lumea le stie si pentru care oamenii bat drumul pana aici, sa le vada, viata la tara iti mai ofera si multe alte mici bucurii, asa, pentru sufletul tau: poti veni la rau, sa te scalzi sau poti sa asisti la randuiala aceasta, prin care oamenii isi duc dimineata vitele
la pascut iar acum, trecut fiind de ceasul amiezii, si le-ntorc spre casa.

Totusi, trebuie mare atentie, pentru ca toate stancile acestea sunt acoperite cu muschi si putem aluneca oricand. Mai multe despre frumusetea locurilor pe unde au ajuns George Mihai si Vlad Ciobanu aflati din materialul video!
##VIDEO121330##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.