„Ați fost îngerii noștri păzitori și așa veți rămâne”. Cei doi soți uciși în dubla crimă de la Bran au fost conduși astăzi pe ultimul drum

Autor: Lavinia Medrea

Cei doi soți uciși în dubla crimă de la Bran au fost conduși astăzi pe ultimul drum

Sursa: Facebook Nicu Pepene

Nicu Pepene și soția lui, Alexandra Pepene, au fost conduși azi, la ora 12:00, pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc în satul Șimon din județul Brașov.

„Pentru cei care doresc să își ia rămas bun de la fratele și cumnata mea (cei doi îngeri) Nicu și Ale.

Sunt acasă la ei   începând de acum, iar înmormântarea va avea loc vineri la ora 12, la prima biserică din Șimon” a anunțat Cristi Pepene, fratele lui Nicu.

Cei doi soți uciși în dubla crimă din Bran, conduși azi pe ultimul drum

„Ați fost îngerii noștri păzitori și așa veți rămâne. Voi ne-ați salvat iar noi nu am putut sa va salvăm o dată. Să ne iertați. Vă iubim și vă vom iubi mereu. Drum lin spre cer” a mai spus fratele lui Nicu Pepene. Familia celor doi soți este răpusă de durere și încă șocată că asemenea nenorocire s-a putut întâmpla în pragul casei lor.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul dublei crime din Bran! Criminalul ar fi avut un complice. Ce au descoperit anchetatorii în casa bărbatului

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Expertiza medico-legală a arătat că Alexandra Pepene nu era însărcinată atunci când a fost omorâtă de vărul soțului ei. Anchetatorii spun că se va face și o expertiză ADN, deoarece au fost descoperite mai multe obiecte în casa celor doi soți, care pot fi probe precum haine și urme de pantofi, care pot scoate la iveală dacă vărul lui Nicu a fost singurul criminal.  

„Nu există alte indicii în acest sens, dar nu putem exclude în această fază, o astfel de ipoteză” a

precizat procurorul, despre posibilitatea existenței unui alt criminal, pe lângă vărul pompierului ucis.

Vărul lui Nicu ar fi scris un bilet după ce a comis dubla crimă

Procurorii au găsit un bilet scris de criminal, despre care se crede că ar fi fost făcut de vărul lui Nicu după ce a comis dubla crimă. 

Citește și: Motivul pentru care cei doi soți din Bran au fost uciși în propria lor casă. Cadavrele au fost găsite de cumnata lor

„Sunt indicii că starea dumnealui mintală nu ar fi fost cea firească, în sensul că face referiri la divinitate în mai multe rânduri, se referă la mama sa decedată care ar fi ajuns într-un loc mai bun, zice dânsul şi că îşi prefigurează o altă soartă şi invocă şi că i s-ar fi făcut vrăjitorii şi că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji” a

declarat procurorul.

Procurorul a mai subliniat că documentul „p are mai degrabă un document de justificare”.