Ati mai auzit de o rochie care sa coste cam cat un pachet de servetele? Iata ce a realizat o tanara din Baia Mare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:54

80 de servetele, o bucata de plasa si multa imaginatie sunt ingredientele unei rochite perfecte. O tanara a reusit sa isi creeze rochia visurilor sale: si frumoasa, si ieftina.

Timp de o luna, tanara a adunat din casa tot felul de materiale, care nu-i mai erau de trebuinta. Si, putin cate putin, a reusit sa realizeze o piesa vestimentara chic si noncoformista.

 

Servetelele si bucatile de ziar s-au tranformat in flori multicolore, de marimi diferite, iar plasa verde tine loc de un corset inchis la spate cu o funda vernil, supradimensionata.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Chiar

daca pare rigida, rochia este usor de imbracat si de purtat, sustine creatoarea ei. Atentie, insa. Aceasta nu este recomandata fumatorilor neatenti.

 

Timeea ne arata si cateva trucuri, la care orice femeie poate apela ca sa dea o nota aparte intregii vestimentatii. Rochia din servetele, care a facut deja furori, va putea fi admirata in lumina reflectoarelor luna viitoare, la o prezentare de moda.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.