Ati mai auzit-o si pe asta? Gigi Becali, SPECIALIST in drept VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 02:20

Chiar si cu pretul vietii i-ar fi aparat azi Becali pe judecatorii Inaltei Curti.

De ce a fost nevoie de un asa sacrificiu? Jurnalistii s-au ingramadit in fata Curtii Supreme. In acelasi timp, masinile magistratilor trebuiau sa intre in parcarea instantei. Probleme in trafic! Solutia? Politistul Gigi! A sarit de mai multe ori in fata masinilor pentru a le face loc printre jurnalisti. Dar oare Becali face un bine fara sa astepte nimic in schimb? Latifundiarul isi cunoaste interesele. Gigi Becali s-a obisnuit pana acum cu doua locatii: stadionul si instanta.
Dupa atatea plimbari prin salile de judecata, a invatat si ceva drept. Gigi Becali stie despre ce vorbeste. Dar mai bine sa-l lasam pe el sa ne explice.

Latifundiarul nu ar refuza o schimbare de profesie. Doar pana acum le-a incercat pe toate. A fost europarlamentar. Este patron la Steaua si deputat. Nu i-a fost rusine sa spuna ca oile i-au adus atatia bani. A fost si salvatorul sinistratilor la inundatii sau in localitatile acoperite de nameti.


La Curtea Suprema a avut loc un nou termen in dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apararii. Becali este acuzat ca ar fi castigat bani grei, iar statul a pierdut la fel de mult, in urma unei afaceri paguboase. In sala de judecata, patronul Stelei a tinut sa i precizeze judecatoarei ca el are doar intentii bune. In acest dosar Becali a fost achitat de prima Instanta. Completul de 5 judecatori va decide definitiv daca latifundiarul ajunge la inchisoare sau scapa basma curata.
Iar in Parlament, Becali a continuat spectacolul. Care sunt calitatile lui ca deputat, e greu de spus! Cu siguranta insa, stie sa intretina atmosfera!