Ati mai facut o minune: Sebi, micutul care s-a nascut fara auz, a auzit pentru prima data glasul mamei

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:15

In urma cu doua saptamani, Sebi a implinit un anisor si a avut parte si de prima petrecere din viata lui.

Sunt sigur ca va amintiti de Sebi, micutul care s-a nascut fara auz. Ei bine, lupta parintilor sai si sprijinul dumneavoastra au facut ca miracolul sa devina posibil. Sebastian a devenit un copil normal, nazdravan nevoie mare.

Nimic nu e mai important pentru o mama decat sa isi vada copilul sanatos, sa ii auda glasul. Asta isi dorea, in urma cu un an, Eliza pentru baietelul ei, care se nascuse fara auz.

Dupa o lupta grea si doua interventii costisitoare, Sebi este acum un copil normal.

Din copilul rupt de lume, Sebi s-a transformat intr-un baietel nazdravan si extrem de fericit care inca invata sa auda vocea mamei si cuvintele de alint.

Au trecut sase luni de la operatie de implant cohlear dar Sebi mai de recuperat. Mai sunt inca pasi de facut insa parintii uita de tot greul atunci cand copilul le demonstreaza ca le aude glasul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Sebi aude, Sebi aude acum la acelasi nivel ca si un om normal nu mai sunt probleme de auz, insa invatam sa auzim, invatam sa facem conexiunea intre actiuni si sunete”, ne

spune Eliza.

Povestea lui Sebi inseamna minune, minunea pe care oamenii au facut-o atunci cand destinul i-a fost potrivnic.

##VIDEO139400##

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.