Ati sta intr-o casa pe mare? Iata cum arata locuinta plutitoare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 oct 2020, 00:20

Cum ar fi sa va treziti in fiecare zi in susurul valurilor marii? Sau sa admirati apusul de soare intr-un peisaj romantic?

V-ati saturat de viata la bloc si de tipatul vecinilor? Ei bine, un tanar antreprenor a gasit raspunsuri la toate aceste intrebari si a pus in practica o idee indrazneata la malul Marii Negre. Nu a ridicat o casa pe pamant, ci pe apa: o locuinta plutitoare in adevaratul sens al cuvantului.

Cam asa arata locuinta. Practic, nu-i lipseste nimic. Iar secretul ei consta in ingeniozitate! In afara de privelistea de invidiat, norocosii proprietari se pot simti, in fiecare zi, in vacanta!

Daca, dupa cateva luni, va plictisiti de peisaj, nu-i nicio problema.

Casuta-lacustra poate fi mutata dintr-un port in altul sau de pe mare, pe lac dupa preferinte! Casa a devenit o atractie turistica in portul Mangalia. Fie furtuna, fie cutremur, nimic nu poate pune la pamant casuta plutitoare, asa sustine constructorul.

Locuinta este unicat in Romania! Asa ca nu este de mirare ca si-a gasit rapid un proprietar care a platit pentru acest rasfat 50.000 de euro. Daca doriti si dumneavoastra o astfel de casa, trebuie sa stiti ca acestea se pot face la comanda, in functie de buget si de preferintele fiecaruia!
##VIDEO85568##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: