Ați văzut-o? Vasi, pisica mascotă a Aeroportului Otopeni a dispărut: „A fost furată și aruncată”

Autor: Diana Bostan

Vasi, pisica mascotă a Aeroportului Otopeni a dispărut.

Sursa: Facebook

Angajații Aeroportului Otopeni fac apel la comunitate după ce mascota, o pisică pe nume Vasi, a dispărut.

Vasi, cunoscută drept pisica simbol a Aeroportului Otopeni, a dispărut la sfârșitul săptămânii trecute, notează Antena3CNN.

Citește și: Dosar penal pentru iubitul unei foste concurente de la Casa Iubirii, după ce acesta i-ar fi aruncat pisicile pe geam. Poliția s-a autosesizat

Pisica simbol a Aeroportului Otopeni a dispărut

Potrivit angajaților aeroportului, Vasi, care mai este cunoscută și sub numele de Mira, a fost furată și abandonată pe un câmp din zona Chiajna-Dragomirești în noaptea de joi spre vineri.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale aeroportului, care au confirmat ceea ce mulți se temeau: pisica a fost luată intenționat și aruncată departe de casa ei.

Citește și: Cici a dispărut de Anul Nou și este căutată cu disperare de stăpânii săi: Familia acesteia oferă recompensă „Hamul ei a fost găsit pe podul Doamna Ghica...”

Angajații aeroportului au lansat un apel public pentru ajutor în găsirea pisicii. Pe rețelele sociale, aceștia au postat un mesaj emoționant, solicitând sprijinul comunității pentru a recupera mascota mult iubită. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

„Pisica din imagini, mascota noastră, a fost furată de la aeroport și aruncată în zona Europolis Logistics Park Chiajna- Dragomirești, în noaptea de 22/23 august 2024. Răspunde la numele Vasi sau Mira și sigur vrea acasă, adică la aeroport, unde are o căsuță a ei, apă și mâncare, tratamente medicale pentru că noi toți, familia ei de la aeroportul Otopeni, îi purtăm de grijă", a fost mesajul postat de angajații aeroportului pe Facebook. 

Pisica era îngrijită cu multă atenție de către angajații aeroportului

Vasi, cunoscută pentru prezența sa calmă și afectuoasă, a devenit parte din familia aeroportului, unde a fost îngrijită cu multă atenție. Angajații își amintesc cum au pus mână de la mână pentru a o duce la veterinar atunci când a avut nevoie de tratament medical. Pisica a revenit sănătoasă la căsuța ei din aeroport, unde a continuat să aducă bucurie tuturor celor care treceau prin preajmă.

Dispariția ei a fost un șoc pentru toți, iar angajații nu renunță la speranța că Vasi va fi găsită și adusă înapoi acasă.

Citește și: Patrocle, unul dintre cei mai căutați patrupezi din țară a fost găsit: ,,Revin după ce e prins și luat în brațe”. Cum a reușit să supraviețuiască timp de două săptămâni

„Pisica are chiar propria căsuță în hol.

Ea chiar când a avut o problemă, oamenii mai miloși din aeroport au pus mână de la mână și au dus-o la un veterinar, au operat-o și s-a întors înapoi la căsuța ei, aeroportul. Din păcate, de la sfârșitul săptămânii trecute a dispărut și acum o căutăm. Din primele informații s-ar afla pe un câmp. Au fost și colegi care au căutat-o acolo, în sud, pe lângă Chiajna, cu puține speranțe, însă se pare. În măsura în care nu reușim să o găsim într-o zi, două, cel mult, cred că cineva va face de la noi o plângere în sensul ăsta", a dezvăluit pentru Antena3CNN, Teodor Postelnicu, purtător de cuvânt CNAB.  

Oricine are informații despre locația pisicii este rugat să contacteze reprezentanții aeroportului. Comunitatea aeroportului speră că Vasi va fi găsită curând și că se va putea întoarce în siguranță în locul unde a adus atâta bucurie și confort.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.