„Ați vrea să mă reîntorc?” Daniela de la Casa Iubirii își propune să revină în emisiune! Cum au reacționat fanii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 feb 2024, 18:51

„Ați vrea să mă reîntorc?” Daniela de la Casa Iubirii își propune să revină în emisiune! Cum au reacționat fanii

Sursa: Daniela Alexandra Instagram

Daniela a fost una din concurentele celui de-al treilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”, iar acum tânăra plănuiește să revină în competiție, după ce a fost chiar prima concurentă eliminată.

Daniela Alexandra are 23 de ani, iar dorința sa, de când a pășit în emisiune, a fost să găsească un tată pentru viitorii ei copii. Din păcate, tânăra nu a reușit să lege niciun fel de legătură cu un concurent din Casa Iubirii, astfel că telespectatorii au trimis-o acasă după a doua gală a noului sezon.

Daniela de la Casa Iubirii își propune să revină în emisiune

Într-o postare recentă a fostei concurente, un mesaj a atras atenția fanilor emisiunii. Se pare că blondina ar avea de gând să se întoarcă în emisiune, ba chiar le-a adresat o întrebare urmăritorilor săi:

„Ați vrea să mă reîntorc în Casa Iubirii?” a fost întrebarea Danielei.

Citește și: Daniela de la Casa Iubirii, strigăt de ajutor pe o rețea socială: „Vă rog…” În ce situație a ajuns fosta concurentă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Prima reacție a Danielei de la Casa Iubirii, după eliminare

Daniela a participat în competiția celui de-al treilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”. Ea a fost prima concurentă eliminată, având astfel un traseu scurt în competiție.

Daniela a rămas în Casa Iubirii doar trei săptămâni, unde, din păcate, nu a reușit să stabilească nicio conexiune cu vreun alt concurent. Unii au speculat că blondina avea așteptări exagerat de ridicate, fiind chiar catalogată de unii drept „fițoasă”.

În urma Galei eliminatorii, pagina de Instagram a blondei frumoase a fost inundată de numeroase mesaje, dintre care unul a fost chiar repostat de către fosta concurentă.

Citește și: „Cred că aveți probleme” Sorin Rus, luat la rost de fani după ce s-a afișat cu Bianca Comănici! De la ce a plecat totul

„Daniela, ești o învingătoare! Daniela a dovedit multe în acest sezon..chiar dacă vă pare că e fițoasă, nu e. A luptat cu zeci de comentarii și videoclipuri de hate..așa ceva nu e normal..fata aceasta a fost judecată greșit. Te iubesc!” a scris unul dintre fani.

Al treilea sezon al emisiunii "Casa Iubirii" a introdus publicului zece concurenți noi, determinați să-și găsească sufletul pereche. În plus, doi băieți și două fete din sezonul anterior au revenit în competiție, având dorința de a-și continua călătoria în emisiune pentru a descoperi adevărata iubire și pentru a construi relații serioase. Încă de la primele episoade, concurenții au stabilit conexiuni și chiar prietenii, depunând eforturi pentru a se cunoaște mai profund.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.