Atilla Şendil, actorul care dă viață personajului Memduh, în noul serial “Vinovați de iubire”, apariție de senzație pe covorul roșu alături de colegii săi

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mai 2024, 23:29

Cine este și câți ani are Atilla Şendil, care va da viață personajului Memduh, în noul serial “Vinovați de iubire”! Iată ce parcurs spectaculos a avut celebrul actor de-a lungul celor patru decenii carieră!

Atilla Şendil face parte din generația de aur a cinematografiei turcești și continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale. În cei patruzeci de ani de carieră, actorul a fascinat publicul cu rolurile sale magistral interpretate în producții de excepție, care i-au adus mari succese și multe premii și distincții. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte celebrul actor este serialul “Vinovați de iubire”, în care a dat viață personajului Memduh, care de asemenea a însemnat o mare reușită pe plan profesional.

Atilla Şendil, evoluție spectaculoasă de-a lungul a patru decenii de carieră

Actorul Atilla Şendil s-a născut la Eskişehir în 1963, într-o familie înstărită în sânul căreia a primit o educație de seama, dar și sprijin pentru a-și finaliza studiile. Dornic să devină un actor cunoscut, la vârsta majoratului, Atilla s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat al Universității Mimar Sinan.

Citește și: Cine este și câți ani are Merve Dizdar, actrița care va da viață personajului Gulben, în noul serial “Vinovați de iubire”! Iată cu ce actor celebrul a fost căsătorită aceasta

La scurtă vreme de la absolvire, acesta a început să lucreze că membru al personalului la Direcția Generală a Teatrelor de Stat din Trabzon. Ulterior, talentatul actor a jucat pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul, că actor și că regizor.

Între 216-2017, Atilla Sendil a studiat Masterul in cadrul Facultății de Teatru al Universității Hăliç în 2016-2017 și la scurt timp a devenit director al Teatrului de Stat din Istanbul în stagiunea 2018-2019.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Atilla Şendil, apariție de senzație pe covorul roșu alături de colegii săi

În anul 1996 Atilla Şendil a debutat și pe platourile de filmare ale serialului Çiçek Taksi, cu un rol secundar, care i-a adus un plus de notorietate și a reprezentat un prim pas către carieră strălucită de astăzi. Dincolo de carieră fulminantă, celebrul actor are o familie frumoasă și unită alături de soția lui și fiica lor, care își dorește să îi calce pe urme în domeniul actoriei.

Citește și: Cine este și câți ani are Farah Zeynep Abdullah, protagonista noului serial turcesc “Vinovați de iubire”, care va începe în curând la Kanal D

Anul trecut, Atilla Şendil a participat la un renumit festival de film din Istanbul, în cadrul căruia a fost premiat alături de colegii săi din serialul Vinovați de iubire și s-a bucurat de mare succes și de admirația publicului larg.