Atitudinea lui Laurențiu față Bianca lasă loc interpretărilor: „Te joci cu cuvintele și noi nu mai înțelegem nimic”. Concurentul, acuzat că încă o caută, deși spune că nu o mai vrea

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 iul 2023, 19:03

În camera roșie pe care Laurențiu o are cu Lorena, acesta pune o întrebare despre nelămuririle pe care le are

Sursa: Captură Video

Una spune și alta face. Laurențiu stârnește reacții în ediția de mâine, 7 iulie, în emisiunea „Casa Iubirii”, deoarece, deși a spus că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu Bianca, vorbește despre ea și vrea să vadă ce face. Andreea Mantea este contrariată și nu înțelege care sunt adevăratele intenții ale acestuia.

Laurențiu pare că nu poate sta departe de Bianca. Concurentul, deși s-a arătat dezamăgit de comportamentul ei de acum câteva săptămâni, vrea să afle cu cine și se vorbește în camera roșie și o aduce în discuții în camerele roșii pe care el le are. 

Tensiuni mari între Bianca și Lorena

În camera roșie pe care Laurențiu o are cu Lorena, acesta pune o întrebare despre nelămuririle pe care le are.

Mai exact, la urechile lui, a ajuns că Bianca s-ar abține să spună anumite lucruri, lucru despre care Lorena spune că nu știe nimic. Bianca, aflând despre discuția lor, se apără și spune că nu a zis niciodată că ar face anumite afirmații, dar nu vrea.

Laurențiu: „Am înțeles că a zis cineva ca și cum s-ar abține să zică ceva, în plus, aici”,

Lorena: „Poate să spună”,

Citește și: Mihaela i-a declarat război Irinei, în Casa iubirii! Întâlnirea dintre ea și Robert a reaprins focul geloziei! „De astăzi să mă eviți!” Iată ce replici acide și-au spus cele două rivale

Laurențiu: „Nu, gen, am înțeles bine? Că eu așa am înțeles că cineva ar putea să zică ceva mai mult, dar se abține”,

Lorena: „Ea a spus? Bianca a spus asta?”,

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca: „Nu am spus că o să zic nimic.

N-am ce zice de ea”.

Bianca îi aduce acuzații grave Lorenei

Bianca se enervează și o pune pe Lorena la zid, aducându-i aminte de momentul în care a întrebat-o ce rol joacă. Bianca este de părere că Lorena este cea care are un rol, dar nici ea nu știe care este acela.

Citește și: Mihaela, reacție fără precedent în Casa iubirii! Atitudinea Irinei o va scoate din minți! „Ești diabolică!” Aflați ce se va întâmpla în camera roșie între Irina și Robert, miercuri, 5 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Tu ai zis Irina joacă rol, Bianca, rol, rol, rol. Un cuvânt pe care eu nu l-am folosit niciodată. Tu ce rol ai? Tu, pe mine, când m-ai întrebat ce rol am eu, Bianca. Deci, tu ai un rol. Tu nici măcar nu știi ce rol ai. M-ai întrebat. Erau toate fetele când m-ai întrebat ce rol am eu, Bianca. «Toate au un rol și eu nu am rol»”,  a spus Bianca.

La scurt timp după aceea, Andreea Mantea intră în casă și îi atrage atenția lui Laurențiu, spunându-i că atitudinea pe care o are când vine vorba de Bianca nu întărește ceea ce spune, și anume, faptul că nu ar vrea să o mai vadă.

„Te joci cu cuvintele și noi nu mai înțelegem nimic. Tu acuzi niște lucruri, ulterior zici că te interesează, de fapt, îi zici Biancăi «Nu mai vreau, lasă-mă în pace!», apoi, tu ceri imagini din camera roșie cu ea, să vezi ce face ea acolo. Vorbești jumătate de cameră roșie cu Lorena despre Bianca”, îi spune Andreea Mantea.