Atmosfera decadenta! Starurile autohtone, imbracate ca in anii '20. Cine iti place cel mai mult? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:22

Starurile patriei s-au intors in timp cu 100 de ani, in epoca decandentei, si au petrecut intocmai ca in anii 20.

 Doamnele s-au imbracat dupa moda vremii, s-au accesorizat din cap pana in picioare si au iesit sa faca ochi dulci gangsterilor! Daca a iesit sau nu cu rafuiala sau amor, ramane de vazut!

Petrecerile cu tematica reprezinta cel mai nou si mai fitos mod de distractie! Vedetele noastre o iau RAZNA atunci cand prin targ se organizeaza astfel de party-uri! De curand, designerul Stephan Pelger, a decis sa-si serbeze ziua de nastere in acest mod si a ales ca tema…stilul anilor 20! Cei peste 200 de invitati au dansat si s-au imbracat exact ca in perioada aceea: doamnele cu parul
facut carlionti, cu turbane sau cu palarie, domnii la costum, cu papion si cu trabuc la purtator. Asa era moda in vremea ‘ceea...

Atmosfera creata in cadrul unei petreceri de acest gen, chiar te face sa intri in stare si sa interpretezi un rol. Lui Stephan, daca ar fi trait in vremurile respective, i-ar fi placut sa fie. 

Si Ileana Badiu pare desprinsa parca din fotografiile vremii… Reusita transformare, dar totodata si chinuitoare! Totusi, anii 20 au si avantajele lor!

Desi acea perioada a fost una a decadentei si a libertinajului sexual, iata ca lui Dj
Wanda tot sexul din 2012 ii face cu ochiul.

Livia Dila ofera un alt farmec acestei perioade… Ei i-ar fi placut sa cocheteze cu filmele mute. Si pentru final am pastrat-o pe designerita Laura Lazar, care a avut una dintre cele mai spectaculoase aparitii ale petrecerii! Zici ca a calatorit in timp. 






 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.