Atmosfera incendiara in platou la "Te vreau langa mine". O tanara a vrut sa-l convinga prin dans pe un concurent ca ea este alegerea potrivita

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:06

Andreea, o tanara in varsta de 20 de ani, dansatoare si instructor de dans, a venit la "Te vreau langa mine" pentru a-l cunoaste pe Alex.

Andreea preda, in special, dansuri latino si a marturisit la "Te vreau langa mine" ca s-a indragostit pana acum de toti partenerii ei de dans. Alex, concurentul pe care a venit sa-l cunoasca mai bine, este si el, la randul lui, dansator." Alex are ceva special care mi-a atras atentia", a declarat Andreea. Numai ca Andreea a avut si ceva de reprosat tanarului pentru care a venit in emisiune.

I-a spus acestuia ca miscarile lui nu sunt profesionale, si, prin urmare i-ar putea preda cateva lectii. L-a poftit la dans in platou ca sa-i arate de ce este in stare. Priviti ce a iesit!

##VIDEO134943##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?