Atmosferă pariziană la "Roata Norocului" - Alexandru Abagiu și Alexandra Ungureanu, invitații ediției de duminica acesta

Author: Diana Tilă
Actualizat: 12 oct 2023, 13:54

În această duminică, emisiunea "Roata Norocului" va oferi o experiență unică și captivantă, atmosfera pariziană ia in stăpânire platoul emisiunii!

 Alexandra Ungureanu si Alexandru Abagiu vor fi invitații acestei ediții memorabile, ce va fi difuzată la ora 20:00, la Kanal D.

Alexandru Abagiu și Alexandra Ungureanu vin la "Roata Norocului" 

Cu fiecare ediție a noului sezon, "Roata Norocului" continuă să surprindă și să impresioneze, oferind atât concurentilor din platou, cât si telespectatorilor o “călătorie” in diferite țări din întreaga lume.

După o ediție de neuitat “petrecută” în Italia, duminica trecută, iată că Ana si Bursucu “ne invită” într-o nouă aventură, duminica aceasta, de data aceasta în inima Franței. Această ediție a emisiunii va fi o ocazie de a explora farmecul și cultura franceză, iar Roata va aduce cu sine surprize și premii inedite pentru concurenti.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Roata Norocului pleacă în turneu în Franța! În această duminică, îmbinăm bucuria de a câștiga la Roată cu descoperirea unui nou spațiu cultural. De această dată “ajungem”  în Franța!”,  spune Ana-Maria Barnoschi.

Pentru a recrea atmosfera autentică pariziană, Iulia Dumitrache și bandul emisiunii "HotPlay" vor interpreta melodii celebre din repertoriul artiștilor francezi celebri. Platoul emisiunii va fi populat cu elemente care îi vor purta pe telespectatori în atmosfera fascinantă a Franței.

Nu ratați duminică, de la ora 20:00, la “Roata Norocului” această incursiune în inima Frantei, descoperim alături de invitatii emisiunii frumusețea sa culturală, aromele culinare și atmosfera  pariziană inconfundabilă.