Atragi BANII de partea ta cu acest ritual stravechi cu orez. Te vei imbogati pe loc!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 10 sep 2020, 13:30

In Asia exista o credinta conform creia oricine poate atrage prosperitatea si succesul de partea sa daca apeleaza la un vechi si eficient truc.

Considerat simbol al prosperitatii si al abundentei in diverse culturi asiatice, orezul a fost folosit din cele mai vechi timpuri in diverse ritualuri, fiind un adevarat magnet pentru succes si bogatie.  

Ei bine, iata cum puteti atrage bogatia si succesul cu ajutorul unui talisman pe care il puteti confectiona personal din orez (negatit) si monede de toate felurile. Intr-un recipient adanc din ceramica – un bol, o cana, o vaza etc.

(este recomandat a se aleaga un recipient cat mai adanc, pentru a simboliza buzunare adanci care se vor umple in curand)- se aseaza, alternativ, un strat de orez, unul de monede, pana cand se umple cana. Ultimul strat trebuie sa fie de monede. Acest vas trebuie tintut in dreptul unei usi, iar orezul se va schimba la un an. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.