„Atunci când credeai că le-ai văzut pe toate”. O tânără a surprins TikTok-ul cu ciorba ei de mici. Iată rețeta pas cu pas

Autor: Diana Bostan

O tânără a gătit ciorbă de mici

Sursa: Captură TikTok

O tânără a reușit să surprindă utilizatorii TikTok cu o rețetă neobișnuită de ciorbă de mici. Iată rezultatul!

Într-un videoclip care a devenit rapid viral, tânăra a explicat pas cu pas cum a pregătit acest fel de mâncare. Ciorba de mici a reușit să stârnească controverse, dar și comentarii amuzante.

O tânără a devenit virală după ce a pregătit ciorbă de mici

Pentru început, tânăra a folosit un morcov tăiat felii, o bucățică de țelină tăiată cubulețe, un păstărnac și o ceapă.

După ce a tăiat toate legumele, le-a pus într-o oală cu apă pentru a fierbe. În paralel, s-a ocupat de mici, pe care i-a gătit într-un airfryer. A folosit folie de copt și a așezat micii în aparat, lăsându-i să se gătească timp de 20 de minute la 190 de grade.

Citește și: Trandafirata devine tot mai populară pe rețelele sociale. Rețeta simplă cu care să înlocuiți socata

„Ciorbă de mici, ai ghicit! Astăzi facem ciorbă de mici. Pentru această rețetă i-am folosit  un morcov pe care l-am tăiat feliuțe, o bucățică de țelină pe care am tăiat-o cubulețe, un  păstărnac și o ceapă. Am tăiat toate legumele după care le-am pus în oala cu apă pentru  a fierbe”, a spus tânăra.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Pe măsură ce micii se găteau, tânăra a tăiat și doi cartofi. După 10 minute, a întors micii pe cealaltă parte și a adăugat cartofii în ciorbă. Odată ce micii au fost gata, i-a testat și i-a adăugat și pe aceștia în oală.

„Când fierbeau micii m-am apucat să tai și pătrunjel.

Când totul era aproape gata am pus  o cutie de roșii, am condimentat cu sare, voi puteți să puneți și zeamă de varză, dar eu  nu am avut. La sfârșit am venit cu pătrunjelul și acesta este rezultatul.”, a spus tânăra, în videoclipul postat pe TikTok.

@amii.mariaa Ca răspuns pentru @⭐ #ciorbademici #ciorba #fy #foryou #fyp #foryoupage #fypシ #viral #virall #tiktoknews ♬ sunet original- Amii Maria

Rețeta a stârnit un val de reacții în mediul online

Această rețetă inovatoare a stârnit numeroase reacții pe TikTok, mulți utilizatori fiind curioși să încerce și ei ciorba de mici, în timp ce alții au fost surprinși de combinația inedită de ingrediente.

Citește și: Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț

„Atunci când credeai că le-ai văzut pe toate”/„Am trăit s-o aud și pe asta”/„Am 39 de ani n-am auzit în viața mea de ciorbă de mici”/ „Te sfătuiesc să faci și prăjitură de mici”, au fost doar o parte din comentariile lăsate de internauți.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?