Au 90 de ani si au scris o poveste de dragoste asa cum multi viseaza!

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 04 sep 2021, 12:55

Adesea visam la povesti de dragoste nemuritoare, dar ne gandim ca nu exista in realitate!

Ei bine, noi am gasit una dintre ele. Destinul a scris-o de-aproape un secol. Parfumul dragostei lor persista si acum, poate mai tare ca oricand! La 94 de ani, el mai are o singura dorinta: ca timpul sa mai aiba rabdare pentru a mai ramane langa iubirea vietii lui!

Sclipirile din ochi reflecta staruintele unui inimi care ascunde o iubire ce nu poate fi exprimata prin cuvinte si in nicio limba a Pamantului.



El, un tanar de 19 ani, ea, o copila de doar 16 ani. Doi tineri prigoniti de regimul legionar pentru simplul fapt ca existau.
Se dusese in casa ei s-o invite la opera, culmea, pe sora Almei. Destinul a facut, insa, ca Alma sa-i iasa chiar atunci in cale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Era

primul capitol al povestii lor! Iar primele randuri ale scenariului erau despre dragoste la prima vedere. Intr-o societate in care rata divorturilor creste de la o luna la alta iar casniciile devin simple si mult prea clasice amintiri, povestea Almei si a lui Ladislau pare desprinsa din tablouri. Numai ca povestea lor se deruleaza mai departe.

 

Taguri: