„Au acuzat-o de toate mizeriile”. Ce reacție a avut Oana Roman după ce Simona Halep a primit reducerea suspendării din tenis

Autor: Lavinia Medrea

Prima reacție a Oanei Roman după victoria Simonei Halep

Sursa: Instagram Oana Roman

După ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep la 9 luni în urma deciziei că sportiva nu s-a dopat intenționat, Oana Roman a avut prima reacție.

Simona Halep a avut câștig în procesul împotriva ITIA, astfel reușind să primească o reducere a suspendării de patru ani la doar nouă luni. În acest fel, sportiva poate reveni mai repede pe teren. Oana Roman a avut și ea prima reacție legată de acest subiect!

Reacția Oanei Roman după ce Simona Halep a primit reducerea suspendării din tenis

Recent, Oana Roman a avut prima reacție legată de reducerea suspendării Simonei Halep, exprimându-și bucuria pentru faimoasa tenismenă, al cărei corp a fost contaminat neintenționat cu roxadustat.

Citește și: Ilie Năstase, prima reacție după reducerea suspendării pentru Simona Halep: „Ar putea reveni în top”

„Simona Halep a câștigat la TAS. M-am bucurat atât de tare încât... parcă ar fi fost victoria mea! Și sunt tare curioasă ce vor spune acum toți ăia care au călcat-o în picioare pe Facebook și peste tot, acuzând-o de toate mizeriile în condițiile în care femeia a zis de la început că nu s-a dopat și că n-a fost vina ei.

Și toți penibilii și toate j*vrele au călcat-o în picioare. Ce-or zice ăia acum? Sunt tare curioasă. Dar mă bucur mult pentru ea. Fata asta chiar merita victoria asta, realmente merita. Bravo ei!”
, a spus Oana Roman, pe contul ei oficial de Instagram.

Simona a obținut reducerea pedepsei de către TAS

Reamintim că Simona Halep tocmai a primit o parte din dreptatea cuvenită în urma deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), care a decis reducerea pedepsei aplicate de ITIA de la patru ani la doar nouă luni.

Decizia este definitivă, spre bucuria sportivei.

Citește și: Gestul șocant al unei femei: A încercat să fugă dintr-un spital privat din Turcia, pentru a evita plata unei operații estetice

„De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată.

Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea. Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. Aș dori să le mulțumesc avocaților mei care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început; și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil.
Abia aștept să mă întorc în circuit”,
este declarația Simonei Halep.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Faimoasa tenismentă a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022 pentru că i s-a găsit în corp substanța interzisă roxadustat. Încă de atunci, Simona Halep a purtat cea mai grea luptă, încercând să-și demonstreze nevinovăția și să arate tuturor că a fost contaminată de cineva care i-a dorit răul în carieră.

„Ziua de astăzi marchează un moment crucial, deoarece tribunalul a dat verdictul, confirmându-mi poziția și aducând claritate la acest capitol:

(1) Printr-o decizie unanimă, tribunalul m-a exonerat de orice vină în ceea ce privește acuzațiile de dopaj.

(2) De asemenea, s-a stabilit în unanimitate că incidentul nefericit al testului pozitiv cu roxadustat a provenit din contaminarea involuntară cu suplimente, ceea ce a dus la o sancțiune redusă de nouă luni.

(3) În plus, tribunalul a dispus ca ITIA să mă despăgubească cu 20.000 CHF (n.r.: 20.857 euro).

În mijlocul acestei călătorii dificile, credința mea nezdruncinată în integritatea adevărului și în principiile justiției a fost farul meu. În ciuda faptului că m-am confruntat cu acuzații descurajatoare și cu o opoziție formidabilă, spiritul meu a rămas optimist, ancorat în convingerea mea de nezdruncinat de a fi un atlet curat. Această încercare a fost o dovadă de rezistență, iar triumful adevărului este o răzbunare dulce-amăruie care, deși întârziată, este extrem de satisfăcătoare.

Îmi exprim recunoștința sinceră față de echipa mea juridică, a cărei credință neclintită și dedicare excepțională au fost esențiale în navigarea prin aceste vremuri turbulente. În egală măsură, sponsorii mei, fanii mei loiali și unii concurenți demni de laudă au fost pilonii mei de putere, oferindu-mi un sprijin și o solidaritate de neclintit.

Sprijinul copleșitor din partea atâtor români mi-a întărit, de asemenea, hotărârea, permițându-mi să susțin această cauză până la o concluzie corectă și onorabilă.

Privind înainte, sunt nerăbdătoare să întorc această pagină și să mă întorc în turneu cu o vigoare reînnoită și un spirit revigorat”, a transmis Simona Halep, pe contul ei de Instagram, după ce i s-a redus pedeapsa de către TSA.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?